Nieuws

We bouwen steeds kleiner sinds 2000

29 Mei 2020

De tijd van grote energieverslindende huizen is voorbij: als het van de Belgen afhangt, bouwen we kleiner en groen. Sinds 2000 daalt het aantal eengezinswoningen en stijgt het aantal appartementen in ons land.

Lees meer

Opnieuw een hete zomer? Bereid je voor met deze tips

25 Mei 2020

Als het buiten uitzonderlijk warm is, zoals deze week, dan is het onvermijdelijk dat de temperatuur ook in huis enkele graden oploopt. Wil je het in huis toch koel houden terwijl de zon genadeloos op je gevel brandt? Dat kan met deze tips.

Lees meer

Met deze tips zien je houten tuinmeubelen er weer als nieuw uit

22 Mei 2020

Geniet je nu ook meer dan ooit van je tuin en terras? Maar merk je daarbij op dat je houten tuinmeubelen wel eens een onderhoudsbeurt kunnen gebruiken? Met deze tips geef je ze zelf een grondige make-over.

Lees meer

Onmisbare tips voor een piekfijn gazon

23 April 2020

Iedereen met een tuin droomt van een prachtige, groene grasmat. Maar die krijg je niet vanzelf. Dankzij een gezonde bodem, de juiste voedingsstoffen en regelmatige maaibeurten hou je je gazon in vorm.

Lees meer

Zo maak je het gezellig op een klein balkon

20 April 2020

Met een klein balkon kan je meer dan je denkt. Gezellig buiten eten, zonnebaden of genieten van een goed boek ... dankzij een aantal kleine ingrepen transformeer je jouw piepkleine terrasje zo in een aangenaam toevluchtsoord.

Lees meer

Snoeien: met deze tips kan het niet mis gaan

09 April 2020

De lente is in het land. En dat betekent dat het ook weer tijd is je tuinplanten bij te snoeien. Maar hoe pak je dit aan? En welke planten en struiken kan je best nog even ongemoeid laten?

Lees meer

6 tips om je beter te concentreren op thuiswerk

06 April 2020

Ben jij een van de vele Belgen die ineens thuiswerkt tijdens de coronacrisis? Dan is het voor jou vast ook wel wennen om je te concentreren op je werk. We geven alvast 6 tips die je hopelijk wat kunnen helpen.

Lees meer

6 tips om je keuken op te ruimen van Marie Kondo

26 Maart 2020

Je kent het wel. De keukenkasten puilen uit met borden, potjes, pannen en allerlei spullen. Op sommige momenten kan je door de massaal aanwezige Tupperware-doosjes, de ovenschalen niet meer zien. Het is dus tijd is voor een grote schoonmaak in je keuken en opruimgoeroe Marie Kondo gaat je daarbij helpen.

Lees meer

Lenteschoonmaak tips: vergeet jouw toestellen niet

21 Maart 2020

Gordijnen wassen, keukenkastjes uitvegen, de kleerkast uitmesten… Al tijd vrijgemaakt voor de grote lenteschoonmaak? Vergeet niet om ook jouw elektrische apparaten onder handen te nemen. Daarmee verleng je niet enkel de levensduur van jouw toestellen, je beperkt ook het energieverbruik.

Lees meer

Zit je ook thuis? Maak je terras klaar voor de lente

19 Maart 2020

De lente is in aantocht en we brengen nu massaal veel tijd door thuis. Waarom niet dit moment benutten om je terras eens grondig aan te pakken? Met welk materiaal je terras ook is opgebouwd, we geven de beste tips voor een grondige reiniging.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons