U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verhuur

Zorgeloos verhuren met Domo Vastgoed

Bij éénmalige verhuur bieden we dezelfde diensten als bij rentmeesterschap, maar onze betrokkenheid eindigt na de overhandiging van de sleutels aan de huurder. We leggen echter sterk de nadruk op het belang van een gedetailleerde plaatsbeschrijving. Deze plaatsbeschrijving is van groot belang om ervoor te zorgen dat zowel jij als verhuurder als de huurder een duidelijk en nauwkeurig beeld hebben van de staat van het pand bij aanvang van de huur. We ondersteunen je graag bij het opstellen van een uitgebreide en professionele plaatsbeschrijving bij intrede om jouw belangen te beschermen en een vlotte verhuurervaring te waarborgen.

Onze bestuurder Steven en zijn team verhuur zijn experten op dat vlak. Door middel van hun professionele plaatsbeschrijving kunnen eventuele geschillen omtrent huurschade in de toekomst worden voorkomen.
 
Een professionele plaatsbeschrijving kun je het best omschrijven als een foto van het pand op het moment dat de huurder zijn intrek neemt, en meestal ook wanneer hij het pand weer verlaat. Één zinnetje is hiervoor dus zeker niet voldoende, zeker niet als je later misverstanden en discussies wilt voorkomen. Daarom zorgen wij voor een gedetailleerd en deskundig verslag van het pand, aangevuld met foto’s en alle bijzondere kenmerken.
 
Sinds 2007 is een plaatsbeschrijving wettelijk verplicht bij de start van het huurcontract.
Heb je dit niet, dan gaat de wetgever er meestal van uit dat de huurder de woning is ingetrokken in dezelfde staat als hij het pand heeft achtergelaten. En dat kan wel eens tegenvallen voor de verhuurder. Met een plaatsbeschrijving sta je dus veel sterker in je schoenen in geval van huurschade. De huurder moet het pand teruggeven zoals hij het volgens de beschrijving betrad.
 
Maar er zijn nog mogelijkheden waarbij een plaatsbeschrijving de moeite waard is. Denk maar aan werken in de buurt van jouw pand, bij een nieuwe aankoop of bij de waardebepaling. Een professionele plaatsbeschrijving is altijd een verantwoorde investering!

Natuurlijk, mocht je behoeften veranderen tijdens de lopende huurovereenkomst, staan wij altijd klaar om rentmeesterschap op te nemen. En zelfs als je geen rentmeesterschap hebt, helpen we je graag bij het vinden van een nieuwe huurder wanneer de huidige huurovereenkomst afloopt of wordt beëindigd. Onze diensten zijn flexibel en we staan altijd ter beschikking om je te ondersteunen, ongeacht de situatie.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen

Domo Vastgoed

Diestersteenweg 196,
3510 Kermt - Hasselt
011 96 49 96
info@domovastgoed.be

Openingsuren

Ma - Vr Tijdens de weekdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 9u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Ma - Za: Buiten de kantooruren zijn bezichtigingen mogelijk op afspraak
Ma: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Di: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Woe: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Do: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Vr: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Za: Op afspraak
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV