U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wanneer mogen wij jouw verhaal horen?

Maak een afspraak

Onze diensten en expertise

Onroerend goed kopen, verkopen, huren of verhuren brengt vele vragen met zich mee. Dat is logisch, want zo'n belangrijke beslissing neem je niet elke dag. Onze makelaars geven je graag antwoord op al je vragen en begeleiden je doorheen het hele traject.

Ons belangrijkste doel is jouw zorgen ontnemen. Onze missie is jouw pand goed en vlot te verkopen of te verhuren, maar ook om een nieuwe thuis voor jou te vinden.

Met 'Vastgoed op Mensenmaat' doelen we op onze persoonlijke aanpak waarmee we de tijd voor jou nemen én we dezelfde taal spreken. De meeste mensen kopen of verkopen hun woning ook slechts 1 keer in hun leven. Vaak gaat het over de grootste investering of is dit het hoogste bedrag dat men ooit zal ontvangen of uitgeven. Daarom verdien je transparantie, een gepassioneerde aanpak, advies op maat en volledige bescherming.

Vastgoed heeft altijd een verhaal, met een spannend begin en een gelukkig einde. Omdat we geboeide luisteraars zijn, komen wij graag naar jouw verhaal luisteren. Tijdens onze eerste kennismaking maken wij graag een gratis schatting van jouw pand en vertellen we meer over de unieke partnerships waar we jou van laten meeprofiteren. Hoe onze samenwerking met verkopers verloopt lees je verder.

Wanneer mogen we jouw verhaal horen?

Verkoop

Je staat op het punt je vastgoed te verkopen, maar je weet niet goed hoe je hieraan moet beginnen. Een onroerend goed verkopen is dan ook geen evidente opdracht. Niet iedereen heeft kennis over het verkoopproces en kent de huidige wetgeving. Al gauw zullen de vragen komen: hoeveel is mijn huis waard, hoe trek ik kandidaat-kopers aan, welke administratie is nodig, etc.

Om je verkoop succesvol af te ronden, biedt een samenwerking met Domo Vastgoed biedt vele voordelen. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak, dus op ons kan je bouwen. Concreet begeleiden wij je doorheen het volledige verkoopproces: een realistische prijszetting, een doelgerichte marketingactie, bezichtigingen en onderhandelingen voeren. Zo zijn jij en je koper zeker van een correcte afhandeling zonder verrassingen.

 

MEER INFO OF ADVIES

RENT-PROTECT: Rentmeesterschap

Een woning, appartement of handelspand verhuren? Een prima investering waar een heleboel bij komt kijken. Domo Vastgoed staat voor je klaar om je te ondersteunen. Indien je dit wenst nemen we het volledige rentmeesterschap van de woning of het appartement voor onze rekening, zeker geen overbodige luxe!
 

MEER INFO OF ADVIES

Verhuur

Domo Vastgoed hecht een groot belang aan een langdurige relatie met jou als klant en tracht je zoveel mogelijk te ontzorgen. Omwille van persoonlijke behoeften, voorkeuren of omstandigheden kan een formule van rentmeesterschap niet voor jou zijn weggelegd. Wens je als eigenaar toch liever meer persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij het beheer van uw vastgoed? Dan helpen we je nog steeds graag verder met een gewone verhuur van jouw vastgoed. 

MEER INFO OF ADVIES

Nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouwwoningen en uitgebreide renovaties bieden de nieuwste technologieën, energie-efficiëntie en hoogwaardige afwerkingen. Je hebt de vrijheid om je woning aan te passen aan je eigen stijl en behoeften. Bovendien profiteer je van een lange levensduur, minimale onderhoudskosten en constructiegaranties. Investeer in je toekomstig wooncomfort door een nieuwbouwwoning of gerenoveerde woning te kopen. Ervaar de vreugde van het betrekken van een gloednieuw huis dat volledig van jou is.

MEER INFO OF ADVIES
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV