U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkoop

Voor de verkoop van jouw pand kun je bij Domo Vastgoed op heel wat ervaring rekenen. Wij zorgen voor professionele begeleiding tijdens het volledige verkoopproces van het prille begin tot het succesvol einde. Zo zorgen we voor een gratis schatting van het pand, maar ook bij het verlijden van de akte staan we je bij met raad en daad.  Jou helpen met de verkoop van je huis, appartement, bouwgrond of handelspand is onze passie en specialisatie. Onze technische en juridische kennis komt daarbij goed van pas. Wij stellen het volledig gedocumenteerde verkoopdossier samen en vragen tijdig alle nodige attesten op. En bij elke stap die we zetten, houden we jou uitgebreid op de hoogte. Met de eigenaarslogin kan je alles op de voet volgen.
 

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN ONS?

We vertellen je graag wat meer over onze werkwijze. Deze bestaat uit 6 concrete stappen.

 

1. Waardebepaling

De belangrijkste vraag bij de verkoop van een eigendom is: Hoeveel is mijn vastgoed waard? Een correcte prijsbepaling is essentieel: je wilt je huis niet verkopen aan een te lage prijs; en als je prijs te hoog is, krijg je het misschien niet verkocht. Maar hoe bepaal je een goede prijs? Onze makelaars hebben een goede kennis van de markt en weten elk pand naar waarde te schatten. Hierbij houden we rekening met alle bepalende factoren, zoals bijvoorbeeld de grootte, de indeling, de ouderdom, de afwerking en de ligging van het pand. Vraag hier een gratis schatting aan.
 

2. Verkoopdossier

Bij de verkoop van een eigendom komt heel wat administratie kijken. Had je al gedacht aan de nodige attesten; het energieprestatiecertificaat, asbestattest, de overnamedocumenten voor de nutsvoorzieningen, het kadastraal uittreksel en meer? Wij stellen het volledig verkoopdossier samen zodat we kandidaten correct en volledig kunnen inlichten.
 

3. Publiciteit

Een huis verkoop je niet door enkel zelf een affiche 'huis te koop' aan het raam te hangen. Je moet je aanbod bekend maken om kandidaat-kopers aan te trekken. Met onze publiciteitsinspanningen, zetten we je huis in de markt. We voorzien hiervoor een op maat gemaakte campagne (o.a. publiciteitsborden, professionele vastgoedfotografie, dronebeelden, visibiliteit op immosites en sociale media, etc.). We doen er alles aan om een koper te vinden voor je pand. Ons netwerk en database met zoekende klanten spelen hier zeker ook een belangrijke rol in. 
 

4. Bezichtiging

Een kandidaat-koper heeft interesse in je huis en wil het pand komen bekijken. Maar hoe maak je je huis verkoopklaar? En hoe geef je best een rondleiding? Onze makelaars hebben ruime ervaring met bezichtigingen en zullen een antwoord kunnen geven op vragen die een potentiële koper heeft. Het grondig samengestelde verkoopdossier is hierbij van belang. 
 

5. Onderhandelen

Een kandidaat-koper doet een bod op je woning. Hoe ga je hiermee om? Wij bij Domo Vastgoed zijn hierin thuis en helpen je om tot een akkoord te komen. 
 

6. Verkoopovereenkomst

Koper en verkoper zijn tot een akkoord gekomen. De volgende stap is de ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst. Deze wordt door ons opgesteld en door de notarissen gecontroleerd. Zodra de notarissen de toestemming geven, nodigen we beide partijen uit bij ons op kantoor voor de ondertekening. Nadien zorgen we samen met de notariaten voor de verdere afhandeling. Onze BIV-erkende vastgoedmakelaars begeleiden beide partijen tot de ondertekening van de notariële akte. We zorgen dan voor de overdracht van de sleutels en het omzetten van de nutsvoorzieningen naar de nieuwe bewoner. Wij zorgen voor een succesvolle verkoop van A tot Z. 

Komt in een uitzonderlijke situatie geen verkoop tot stand, geen zorgen: ons commissieloon is niet verschuldigd. "No cure, no pay".

Kortom, je vastgoedmakelaar zal jouw zorgen uit handen nemen en de verkoop succesvol afronden. Domo Vastgoed staat je graag bij met raad en daad. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een gratis schatting aan

info@domovastgoed.be of 011 96 49 96

Contacteer ons voor vrijblijvend advies


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen

Domo Vastgoed

Diestersteenweg 196,
3510 Kermt - Hasselt
011 96 49 96
info@domovastgoed.be

Openingsuren

Ma - Vr Tijdens de weekdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 9u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Ma - Za: Buiten de kantooruren zijn bezichtigingen mogelijk op afspraak
Ma: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Di: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Woe: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Do: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Vr: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Za: Op afspraak

De échte waarde achter Domo Vastgoed: Ons team

Staat u op het punt om een pand te kopen, verkopen, huren of verhuren? Dat is een ingrijpende gebeurtenis die gegarandeerd vele vragen oproept. Onze erkende makelaars en gediplomeerde vastgoedmedewerkers staan u bij met raad en daad en engageren zich om elk project tot een goed einde te brengen. Domo Vastgoed is een gevestigde waarde op de Limburgse vastgoedmarkt en staat bekend voor zijn vlotte service en nauwe betrokkenheid. Bij ons geen nummers, maar mensen met een verhaal. We maken dan ook graag tijd om naar u te luisteren.

Domo Vastgoed, een team van BIV-erkende vastgoedmakelaars en gediplomeerde vastgoedmedewerkers
Je hebt geen of weinig ervaring in de wereld van vastgoed? Dan zal ons team jou adviseren en helpen bij de overdracht van jouw vastgoed. Kies voor een betrouwbare partner die je professioneel begeleidt bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven.

Ervaring
Het team van Domo Vastgoed staat onder leiding van Steven & Stephan Coenen. Zij zijn echte ervaringsdeskundigen met samen al meer dan 40 jaar kennis en ervaring in de sector. Ook de andere collega's blijven hier niet achter en hebben reeds de nodige ervaring en kennis in de vastgoedwereld opgebouwd. Samen ondersteunen we elkaar waar nodig zodat ieder dossier bij ons de gepaste aandacht krijgt.

Professionaliteit 
Juridische kennis, vakbekwaamheid en kennis van de markt garanderen een correcte afhandeling bij elke vastgoedoverdracht. Voor ons team gaat verkopen of kopen niet alleen over de beste prijs bekomen. We gaan het volledige traject ter harte nemen, van schatting tot ondertekening van de akte. 

Betrokkenheid
Voor elke klant werken we met een persoonlijke aanpak op mensenmaat. Wij spreken heldere taal, geven duidelijke uitleg en betrekken de klant nauw bij het project. Zo zal niemand voor onaangename verrassingen komen te staan. Het ondernemerschap ligt ons nauw aan het hart, daardoor zijn we ook bestuurslid van Unizo Kermt-Kuringen en dragen we de ondernemers in de regio een warm hart toe. De vastgoedbemiddelaars van Domo Vastgoed hebben een BIV-erkenning en zijn lid van CIB Vlaanderen. 

 

Steven Coenen

Steven Coenen

Erkend Vastgoedmakelaar
Bestuurder & Verantwoordelijke verkoop/beheer

BIV 511.370
steven@domovastgoed.be
011 96 49 96
Stephan Coenen

Stephan Coenen

Erkend Vastgoedmakelaar
Gedelegeerd bestuurder

BIV 205.743
stephan@domovastgoed.be
011 96 49 96
Thierry Vincken

Thierry Vincken

Financieel & administratief
Verantwoordelijke

 

boekhouding@domovastgoed.be
011 96 49 96
Liesbeth Michaux

Liesbeth Michaux

Verantwoordelijke front & backoffice
info@domovastgoed.be
011 96 49 96
Jonas Clerckx

Jonas Clerckx

Verantwoordelijke verhuur
verhuur@domovastgoed.be
011 96 49 96
0470 93 34 94

Neve Vaes

Erkend Vastgoedmakelaar
BIV 517.745
neve@domovastgoed.be
011 96 49 96
0471 83 67 44
Charlotte Lowette

Charlotte Lowette

Dossierbeheerder verhuur
verhuur@domovastgoed.be
011 96 49 96
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV