NAAR WELK VASTGOED BEN JIJ OP ZOEK?

Je wilt vastgoed kopen en je weet heel goed wat je wilt. Je hebt nagedacht over de indeling, het aantal slaapkamers, de grootte van tuin,  de oppervlakte van het perceel, de moderne of eerder klassieke stijl. Allemaal goed en wel, maar heb je het pand dat je in gedachten hebt al gevonden? Of is dat toch wel een moeilijke opgave? Laat ons weten wat je zoekt en wij houden je op de hoogte van ons actueel aanbod. Van zodra we een match hebben, contacteren we je. 

Schrijf je in

GRATIS SCHATTING

De meest prangende vraag van elke verkoper is: 'Hoeveel is mijn vastgoed waard?' Om een verkoopprijs voor je vastgoed te bepalen, starten we met een waardebepaling. We komen ter plaatse en maken een analyse. We houden rekening met ligging, indeling, afwerkingsgraad, oppervlakte etc. om tot een realistische en correcte vraagprijs te komen. Deze service is gratis. Om een schatting aan te vragen, volstaat het om dit formulier in te vullen.

AANVRAAG VOOR SCHATTING

Domo Vastgoed brengt koper en verkoper samen

Je staat op het punt je vastgoed te verkopen of verhuren maar je weet niet goed hoe je hieraan moet beginnen. Het team van Domo Vastgoed helpt je. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak, dus op ons kan je vertrouwen.

Wij begeleiden je doorheen het volledige verkoopproces: een realistische prijs bepalen, een goede marketing voor je pand inzetten, bezichtigingen begeleiden en onderhandelingen voeren. Zo zijn jij en je koper zeker van een correcte afhandeling zonder verrassingen. Onze erkende vastgoedmakelaars zorgen voor een succesvolle verkoop of verhuur van woningen, appartementen, bouwgronden en investeringspanden in Limburg en omstreken. Lees meer over onze diensten voor verkopers.

Zoek je een woning, appartement of handelspand om te kopen of te huren? We helpen je graag verder! Bekijk ons aanbod voor panden in verkoop of woningen en handelspanden in verhuur. Niet gevonden wat je zocht? Geef ons je wensen door in dit formulier en ontvang onze nieuwe panden als eerste in je mailbox.

 

Alt

Nieuws