Relaxed verkopen

Welkom bij Domo Vastgoed

Ben jij van plan je woning te verkopen of te verhuren, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Domo Vastgoed zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en bouwgronden in Kermt en de omgeving rond Hasselt. Wij bieden je een professionele begeleiding en zorgen voor een succesvolle verkoop of verhuur!
 
Maar ook bij de zoektocht naar de woning van je dromen, helpen we je graag verder! Bekijk dus zeker ons aanbod. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan zeker in en ontvang als eerste onze gloednieuwe panden, die voldoen aan al jouw wensen en eisen, in je mailbox.

Nieuws

Recordaantal nieuwe woonleningen afgesloten

15 Augustus 2019

De banken hebben in het tweede kwartaal van dit jaar bijna 70.000 woonleningen goedgekeurd, goed voor een bedrag van 9,3 miljard euro. Dat is een record voor een tweede kwartaal, dankzij de lage rentevoeten. Door de lage rente kiezen Belgen ook vooral voor vaste rentevoeten.

Lees meer

Investering in vastgoed levert 3% rendement op

14 Augustus 2019

Nu de rente op een historisch laag peil staat, beleggen steeds meer mensen in een opbrengsthuis of –appartement. Ook studentenkoten en garages passen in dat rijtje. De investeerders gaan ervan uit dat de huurinkomsten een beter rendement geven dan een spaarrekening. Voorts hopen ze dat het vastgoed de komende jaren verder in waarde stijgt.

Lees meer

Gratis schatting

Wil jij je woning verkopen of verhuren?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende schatting!

011/96 49 96 - info@domovastgoed.be

 

Bereken je aankoopkosten

 Wil je weten welke kosten bij de aankoop van je nieuwe woning komen? Gebruik deze handige link van notaris.be.

Als eerste ons aanbod in je mailbox?

Het huis van je dromen nog niet tegengekomen? Vertel ons je wensen en wij houden je met veel plezier op de hoogte zodat jouw droomhuis je niet ontgaat.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons