Relaxed verkopen

Welkom bij Domo Vastgoed

Ben jij van plan je woning te verkopen of te verhuren, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Domo Vastgoed zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en bouwgronden in Kermt en de omgeving rond Hasselt. Wij bieden je een professionele begeleiding en zorgen voor een succesvolle verkoop of verhuur!
 
Maar ook bij de zoektocht naar de woning van je dromen, helpen we je graag verder! Bekijk dus zeker ons aanbod. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan zeker in en ontvang als eerste onze gloednieuwe panden, die voldoen aan al jouw wensen en eisen, in je mailbox.

Nieuws

Goed schatten is geld waard

22 Augustus 2019

Hoeveel is een geërfde woning of bouwgrond waard? Wilt u discussies over de erfbelasting vermijden, laat dan op voorhand een schatting maken.

Lees meer

Woningpas bundelt alle bouwdocumenten

19 Augustus 2019

Voortaan krijgt elke woning in Vlaanderen een Woningpas, een digitaal paspoort waarop alle overheidsinformatie over de woning opgeslagen is. Met de Woningpas beschikt de eigenaar van een huis of perceel altijd over de meest actuele stand van zaken, zonder dat hij die documenten bij de overheid moet opvragen.

Lees meer

Gratis schatting

Wil jij je woning verkopen of verhuren?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende schatting!

011/96 49 96 - info@domovastgoed.be

 

Bereken je aankoopkosten

 Wil je weten welke kosten bij de aankoop van je nieuwe woning komen? Gebruik deze handige link van notaris.be.

Als eerste ons aanbod in je mailbox?

Het huis van je dromen nog niet tegengekomen? Vertel ons je wensen en wij houden je met veel plezier op de hoogte zodat jouw droomhuis je niet ontgaat.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons