Welkom bij domo vastgoed 

Ben jij van plan je woning te verkopen of te verhuren, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Domo Vastgoed zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en bouwgronden in Kermt en de omgeving rond Hasselt. Wij bieden je een professionele begeleiding en zorgen voor een succesvolle verkoop of verhuur!
 
Maar ook bij de zoektocht naar de woning van je dromen, helpen we je graag verder! Bekijk dus zeker ons aanbod. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan zeker in en ontvang als eerste onze gloednieuwe panden, die voldoen aan al jouw wensen en eisen, in je mailbox.

Gratis schatting

Wil jij je woning verkopen of verhuren?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende schatting!

011/96 49 96 - info@domovastgoed.be

 

Bereken je aankoopkosten

 Wil je weten welke kosten bij de aankoop van je nieuwe woning komen? Gebruik deze handige link van notaris.be.

Als eerste ons aanbod in je mailbox?

Het huis van je dromen nog niet tegengekomen? Vertel ons je wensen en wij houden je met veel plezier op de hoogte zodat jouw droomhuis je niet ontgaat.

Schrijf je nu in

Nieuws

6 tips om je keuken op te ruimen van Marie Kondo

26 Maart 2020

Je kent het wel. De keukenkasten puilen uit met borden, potjes, pannen en allerlei spullen. Op sommige momenten kan je door de massaal aanwezige Tupperware-doosjes, de ovenschalen niet meer zien. Het is dus tijd is voor een grote schoonmaak in je keuken en opruimgoeroe Marie Kondo gaat je daarbij helpen.

Lees meer

Lenteschoonmaak tips: vergeet jouw toestellen niet

21 Maart 2020

Gordijnen wassen, keukenkastjes uitvegen, de kleerkast uitmesten… Al tijd vrijgemaakt voor de grote lenteschoonmaak? Vergeet niet om ook jouw elektrische apparaten onder handen te nemen. Daarmee verleng je niet enkel de levensduur van jouw toestellen, je beperkt ook het energieverbruik.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons