Welkom bij Domo Vastgoed

Ben jij van plan je woning te verkopen of te verhuren, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Domo Vastgoed zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en bouwgronden in Kermt en de omgeving rond Hasselt. Wij bieden je een professionele begeleiding en zorgen voor een succesvolle verkoop of verhuur!
 
Maar ook bij de zoektocht naar de woning van je dromen, helpen we je graag verder! Bekijk dus zeker ons aanbod. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan zeker in en ontvang als eerste onze gloednieuwe panden, die voldoen aan al jouw wensen en eisen, in je mailbox.

Nieuws

Een woning verhuren in 2020? Hierop moet je letten!

19 November 2019

Heb je je ouderlijke woning geërfd en overweeg je om het pand te verhuren? Of wil je in vastgoed investeren om een cent bij te verdienen? Slim, want heel wat gezinnen kiezen nog altijd voor een huurwoning. Maar let op, want je mag niet zomaar elke woning verhuren.

Lees meer

Eerste nachtvorst: maak je huis en tuin op tijd winterklaar

08 November 2019

Nu de eerste nachtvorst in aantocht is, neem je best de nodige maatregelen om je huis en tuin voor te bereiden op de vrieskou. Eens de temperatuur onder nul duikt, kunnen allerlei soorten schade ontstaan. Denk maar aan een bevroren watermeter of waterleiding. Met deze tips van bouwsite Livios maak je je woning helemaal winterklaar.

Lees meer

Gratis schatting

Wil jij je woning verkopen of verhuren?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende schatting!

011/96 49 96 - info@domovastgoed.be

 

Bereken je aankoopkosten

 Wil je weten welke kosten bij de aankoop van je nieuwe woning komen? Gebruik deze handige link van notaris.be.

Als eerste ons aanbod in je mailbox?

Het huis van je dromen nog niet tegengekomen? Vertel ons je wensen en wij houden je met veel plezier op de hoogte zodat jouw droomhuis je niet ontgaat.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons