Relaxed verkopen

Welkom bij Domo Vastgoed

Ben jij van plan je woning te verkopen of te verhuren, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Domo Vastgoed zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen en bouwgronden in Kermt en de omgeving rond Hasselt. Wij bieden je een professionele begeleiding en zorgen voor een succesvolle verkoop of verhuur!
 
Maar ook bij de zoektocht naar de woning van je dromen, helpen we je graag verder! Bekijk dus zeker ons aanbod. Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan zeker in en ontvang als eerste onze gloednieuwe panden, die voldoen aan al jouw wensen en eisen, in je mailbox.

Nieuws

Verplichte renovatie na aankoop van een woning: wat bij appartementen?

13 September 2019

Op 20 juli 2018 keurde de vorige Vlaamse Regering een breed energie- en klimaatplan goed, met tijdshorizon 2030. Wat betekent dit voor de vastgoedsector?

Lees meer

Slimme regenwaterputten beschermen tegen weersextremen

08 September 2019

Aquafin wil de anderhalf miljoen regenwaterputten bij mensen in de tuin gedeeltelijk zelf beheren, om zo periodes van droogte en zware regenval beter te beheersen.

Lees meer

Gratis schatting

Wil jij je woning verkopen of verhuren?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende schatting!

011/96 49 96 - info@domovastgoed.be

 

Bereken je aankoopkosten

 Wil je weten welke kosten bij de aankoop van je nieuwe woning komen? Gebruik deze handige link van notaris.be.

Als eerste ons aanbod in je mailbox?

Het huis van je dromen nog niet tegengekomen? Vertel ons je wensen en wij houden je met veel plezier op de hoogte zodat jouw droomhuis je niet ontgaat.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons