Domo Vastgoed brengt koper en verkoper samen

Vastgoed kopen / huren of verkopen / verhuren 

Ben jij van plan je woning te verkopen of te verhuren, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De erkende makelaars bij Domo Vastgoed bieden je een professionele begeleiding en zorgen voor een succesvolle verkoop of verhuur van woningen, appartementen en bouwgronden in de ruime omgeving rond Hasselt. Lees meer over onze diensten voor verkopers.

Je zoekt een woning of handelspand in Limburg? We helpen je graag verder! Bekijk ons aanbod voor panden in verkoop of woningen en handelspanden in verhuur. Niet gevonden wat je zocht? Geef ons je wensen door in dit formulier en ontvang onze nieuwe panden als eerste in je mailbox.

 

Gratis schatting

De meest prangende vraag van elke verkoper is: Hoeveel is mijn huis waard? Om een verkoopprijs voor je vastgoed te bepalen, starten we met een waardebepaling. Domo Vastgoed maakt een gratis schatting van je pand.

Wil jij je woning verkopen of verhuren? Vraag hier de gratis schatting aan.  

Stel je vragen via mail info@domovastgoed.be of telefonisch: 011964696

Naar welk huis ben jij op zoek?

Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Domo Vastgoed helpt je. Met dit invulformulier kan je ons laten weten welk pand je zoekt zodat wij je op de hoogte kunnen houden van ons nieuwste aanbod. Zodra we een pand hebben dat beantwoordt aan jouw vereisten, contacteren we je.

Schrijf je nu in

Domo Vastgoed op Facebook

Regelmatig posten we nieuwe op onze facebookpagina. We houden je op de hoogte van ons aanbod, nieuws uit de sector of andere interessante weetjes.

Volgs onze Facebookpagina

Nieuws

We bouwen steeds kleiner sinds 2000

29 Mei 2020

De tijd van grote energieverslindende huizen is voorbij: als het van de Belgen afhangt, bouwen we kleiner en groen. Sinds 2000 daalt het aantal eengezinswoningen en stijgt het aantal appartementen in ons land.

Lees meer

Opnieuw een hete zomer? Bereid je voor met deze tips

25 Mei 2020

Als het buiten uitzonderlijk warm is, zoals deze week, dan is het onvermijdelijk dat de temperatuur ook in huis enkele graden oploopt. Wil je het in huis toch koel houden terwijl de zon genadeloos op je gevel brandt? Dat kan met deze tips.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons