U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

RENT-PROTECT: Rentmeesterschap

RENT-PROTECT: Onze all-in verhuurservice

Rent-Protect

Rentmeesterschap biedt ons de mogelijkheid om optimaal in te zetten op een duurzame relatie met de verhuurder en huurder. Zo zullen we fungeren als tussenpersoon en zorgen we voor en professioneel en zorgeloos beheer van het vastgoed op lange termijn. Met onze Rent-Protect-formule ontnemen wij niet enkel al jouw administratieve zorgen. Omdat we tijdig en selectief op zoek gaan naar nieuwe huurders vermijden we tevens leegstand van jouw pand.

Natuurlijk willen we jouw woning of pand aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Naast de marketinginspanningen die we leveren om jouw vastgoed in de kijker te plaatsen (door middel van borden, digitale publiciteit op social media etc.) geven we je pand de aandacht dat het verdient. Daarnaast zetten we ook in op gekende immosites, onze eigen website en onze sociale media kanalen. Potentiële huurders vinden snel de weg naar Domo Vastgoed omwille van onze naamsbekendheid in de regio.

Welke taken nemen wij nog allemaal op ons?

 • Marktconforme prijsbepaling in samenspraak met de eigenaar;
 • Als rentmeester zorgen we onder andere voor de opmaak en opvolging van het volledige verhuurdossier (o.a. foto's, plaatsbeschrijving bij in- en uittrede, opvragen huishoudlijk reglement en basisakte, ...);
 • Opvragen en nazicht van de nodige attesten + keuringen (bv EPC/EPB, keuring cv-ketel, brandverzekering, …)
 • Tehuurstelling van het pand (bord, social media, publiciteit op immosites, …)
 • Uitgebreide screening en solvabiliteitsonderzoek kandidaat-huurders
 • Opmaken van juridisch correcte huurovereenkomst, alsook de registratie van dit contract en de plaatsbeschrijving;
 • Regelen van huurwaarborg en eventuele borgstellingen;
 • Opname en overdracht nutsvoorzieningen;
 • Overdracht van de sleutels;
 • Opmaken van de betalingsdocumenten;
 • Innen en kort opvolgen van de huurgelden en kosten bij de huurder, het tijdig doorstorten van de huurvergoedingen aan de eigenaar en herinneringsbrieven versturen aan de huurder bij laattijdige betaling;
 • Het indexeren van de huurgelden volgens het huurcontract en de vigerende wetgeving;
 • De gemeenschappelijke lasten afrekenen met de huurder en eigenaar en de verrekening van de onroerende voorheffing (enkel bij handelshuur- of gemene huur);
 • Vertegenwoordigen van de eigenaars in geval van betwistingen met huurders;
 • Indien gewenst advies verlenen i.v.m. huuroptimalisatie;
 • Bij eventuele moeilijkheden met slechte betalers zijn wij de bemiddelende partij: menselijk, maar ook kordaat en rechtvaardig. Leidt het toch tot een procedure? Dan ben je beschermd door onze sterke huur- en rechtsbijstandverzekering (waarbij alle gerechtskosten, procedurekosten, expertisekosten, advocaat- en deurwaarderkosten gedekt zijn;
 • Ten slotte zorgen we ook voor een praktische opvolging van de meldingsplicht van huurders: we vangen alle contacten op en informeren de eigenaar. Zijn er problemen of schade in de woonst in de loop van de verhuring, dan zorgen wij voor een concrete oplossing. Dit van bemiddeling met de eigenaar, tot het langssturen van hersteldiensten.

Wij staan in voor een concrete opvolging van al onze dossiers, zowel financieel als administratief. En dat merk je! Het is van kapitaal belang dat de investeringswaarde van jouw pand voor de toekomst gevrijwaard wordt door de opmaak van een professionele plaatsbeschrijving. Anderzijds streven we ernaar om een optimaal huurrendement aan te bieden. Kortom, een maximaal rendement tegen een minimale kost.
 
Wil je meer informatie? Contacteer ons op  - verhuur@domovastgoed.be 

Contacteer ons voor vrijblijvend advies


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen

Domo Vastgoed

Diestersteenweg 196,
3510 Kermt - Hasselt
011 96 49 96
info@domovastgoed.be

Openingsuren

Ma - Vr Tijdens de weekdagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 9u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Ma - Za: Buiten de kantooruren zijn bezichtigingen mogelijk op afspraak
Ma: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Di: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Woe: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Do: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Vr: 09u00 - 12u30 en 13u00 - 18u00
Za: Op afspraak

De échte waarde achter Domo Vastgoed: Ons team

Staat u op het punt om een pand te kopen, verkopen, huren of verhuren? Dat is een ingrijpende gebeurtenis die gegarandeerd vele vragen oproept. Onze erkende makelaars en gediplomeerde vastgoedmedewerkers staan u bij met raad en daad en engageren zich om elk project tot een goed einde te brengen. Domo Vastgoed is een gevestigde waarde op de Limburgse vastgoedmarkt en staat bekend voor zijn vlotte service en nauwe betrokkenheid. Bij ons geen nummers, maar mensen met een verhaal. We maken dan ook graag tijd om naar u te luisteren.

Domo Vastgoed, een team van BIV-erkende vastgoedmakelaars en gediplomeerde vastgoedmedewerkers
Je hebt geen of weinig ervaring in de wereld van vastgoed? Dan zal ons team jou adviseren en helpen bij de overdracht van jouw vastgoed. Kies voor een betrouwbare partner die je professioneel begeleidt bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven.

Ervaring
Het team van Domo Vastgoed staat onder leiding van Steven & Stephan Coenen. Zij zijn echte ervaringsdeskundigen met samen al meer dan 40 jaar kennis en ervaring in de sector. Ook de andere collega's blijven hier niet achter en hebben reeds de nodige ervaring en kennis in de vastgoedwereld opgebouwd. Samen ondersteunen we elkaar waar nodig zodat ieder dossier bij ons de gepaste aandacht krijgt.

Professionaliteit 
Juridische kennis, vakbekwaamheid en kennis van de markt garanderen een correcte afhandeling bij elke vastgoedoverdracht. Voor ons team gaat verkopen of kopen niet alleen over de beste prijs bekomen. We gaan het volledige traject ter harte nemen, van schatting tot ondertekening van de akte. 

Betrokkenheid
Voor elke klant werken we met een persoonlijke aanpak op mensenmaat. Wij spreken heldere taal, geven duidelijke uitleg en betrekken de klant nauw bij het project. Zo zal niemand voor onaangename verrassingen komen te staan. Het ondernemerschap ligt ons nauw aan het hart, daardoor zijn we ook bestuurslid van Unizo Kermt-Kuringen en dragen we de ondernemers in de regio een warm hart toe. De vastgoedbemiddelaars van Domo Vastgoed hebben een BIV-erkenning en zijn lid van CIB Vlaanderen. 

 

Steven Coenen

Steven Coenen

Erkend Vastgoedmakelaar
Bestuurder & Verantwoordelijke verkoop/beheer

BIV 511.370
steven@domovastgoed.be
011 96 49 96
Stephan Coenen

Stephan Coenen

Erkend Vastgoedmakelaar
Gedelegeerd bestuurder

BIV 205.743
stephan@domovastgoed.be
011 96 49 96
Thierry Vincken

Thierry Vincken

Financieel & administratief
Verantwoordelijke

 

boekhouding@domovastgoed.be
011 96 49 96
Liesbeth Michaux

Liesbeth Michaux

Verantwoordelijke front & backoffice
info@domovastgoed.be
011 96 49 96
Jonas Clerckx

Jonas Clerckx

Verantwoordelijke verhuur
verhuur@domovastgoed.be
011 96 49 96
0470 93 34 94

Neve Vaes

Erkend Vastgoedmakelaar
BIV 517.745
neve@domovastgoed.be
011 96 49 96
0471 83 67 44
Charlotte Lowette

Charlotte Lowette

Dossierbeheerder verhuur
verhuur@domovastgoed.be
011 96 49 96
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV