U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3510 Hasselt

Omschrijving

Energiezuinige nieuwbouwwoning te Kermt - GENIET NU NOG VAN 6% BTW*

KNAP NIEUWBOUWPROJECT GELEGEN TE KERMT.

Deze energiezuinige woning vinden wij terug in de Molenstraat te Kermt. Een kleinschalig project van 3 nieuwbouwwoningen, waarvan deze laatste nog beschikbaar is.

De woning zal casco + worden opgeleverd (excl. Vloeren, deuren, keuken, badkamer, trapbekleding...) zo kan u als koper naar eigen smaak en budget de woning verder afwerken. Maar indien u dit wenst, kunnen we u binnen uw budget, verder in de afwerking begeleiden.

De woning wordt voorzien van zonnepanelen om het E-peil van minstens 20 te behalen. De verwarming wordt voorzien via een warmtepomp en dit in combinatie met vloerverwarming

De woning is voorzien van een leefruimte met open keuken, wasplaats, gastentoilet en een inpandige garage. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer voorzien.

Door zijn energiezuinig gegeven heb je onder andere ook tal van voordelen, laag verbruik = weinig kosten en 100% korting op het kadastraal inkomen gedurende 5 jaar.

*Tevens kunnen rechthebbende genieten van het verlaagd btw-tarief van 6%

Opzoek naar je ideale gezinswoning of een goede investering voor lange termijn. Contacteer ons dan op het nummer 011.96.49.96 of info@domovastgoed.be

Bron bewoonbare oppervlakte: bouwplannen
Vraagprijs excl. Kosten.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV