U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3511 Hasselt Kuringen

Omschrijving

Hedendaagse moderne nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers

koop nu deze hedendaagse woning aan 6% BTW indien je als koper aan de voorwaarden voldoet!!!


Hedendaagse moderne nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers

Langs de goed bereikbare Zolderse Kiezel, vinden we deze moderne halfopen bebouwing met 3 slaapkamers. De woning wordt opgericht met de modernste materialen en technieken alsof we er zelf in gaan wonen.

De woning is centraal gelegen en heeft een goede bereikbaarheid naar scholen, winkels maar ook belangrijke invalswegen (E313 & E314)!

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met toegang tot een gastentoilet en de grote leefruimte met achterliggende moderne open keuken. Aansluitend aan de keuken beschikt de woning over een bergruimte.

De eerste verdieping van deze leuke nieuwbouwwoning beschikt over een nachthal die uitgeeft op 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt deze woning over een terras.

In de tuin worden een volledige omheining en klinkerwerken voorzien. Aansluitend aan de keuken wordt een terras van 26 m² aangelegd.

In de afwerking zijn onder andere inbegrepen: zonnepanelen, airconditioning, vloerverwarming met een gas cv-ketel, hoogwaardige vloertegels...

De energiezuinige afwerking van deze woning (E-peil garandeert een laag energieverbruik en geeft bovendien een interessant fiscaal voordeel gedurende de eerste 5 jaren! Men betaalt 5 jaar lang geen onroerende voorheffing!

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag.

Heeft u interesse in deze woning? Contacteer ons op 011/96 49 96!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV