U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3560 Lummen

Omschrijving

Ruime halfopen woning met 3 slaapkamers in Lummen

Deze halfopen bebouwing is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime woning.
Met drie slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Elke kamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangename sfeer. De kamers zijn ruim genoeg om een bed, kledingkast en een bureau te plaatsen, waardoor ze multifunctioneel zijn en kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk gezinslid.

De woning beschikt over een standaard badkamer met een bad, perfect voor ontspannende avonden na een drukke dag. De woonkamer is het hart van de woning, met voldoende ruimte om te ontspannen De open keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden.

Kortom, deze woning in Lummen is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en ruime woning met drie slaapkamers. Met zijn ligging in een prachtige omgeving en alle standaardfaciliteiten die je nodig hebt, is dit de perfecte plek om een nieuw hoofdstuk van je leven te beginnen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag.

Is dit pand helemaal iets voor jou? Contacteer ons op het nummer 011 96 49 96 of stuur een mail naar verhuur@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV