U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3511 Hasselt

Omschrijving

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers te centrum Kuringen - energielabel A

Dit prachtige nieuwbouw appartement in het centrum van Kuringen is de perfecte plek voor iemand die op zoek is naar een comfortabel en modern appartement. Het appartement heeft een oppervlakte van 81m² en is toegankelijk via een rechtstreekse lift die uitkomt in het appartement of via de trap.

Het appartement beschikt over een energielabel A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten. Daarnaast is er één ondergrondse parking en berging voorzien voor de bewoners dewelke inbegrepen is in de huurprijs. Rondom het appartement zijn voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers.

De locatie van het appartement is ideaal, met gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en alle voorzieningen die Hasselt te bieden heeft. Of het nu gaat om winkels, restaurants, scholen of openbaar vervoer, alles is binnen handbereik.

Omdat het appartement op de vierde en hoogte verdieping ligt heeft een een zeer mooie en ontspannende uitkijk langs beide kanten.
Het appartement wordt volledig instapklaar opgeleverd d.w.z. dat het geschilderd is en voorzien is van verlichtingsarmaturen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging, bel ons voor een afspraak via 011/96 49 96 of mail naar verhuur@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV