U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3500 Hasselt

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT MET GARAGE EN BALKON NABIJ CENTRUM HASSELT

Dit appartement op een boogscheut van centrum Hasselt beschikt over alle nodige voorzieningen. Gelegen langs de Maastrichtersteenweg, vind je dit twee slaapkamer appartement terug. De indeling is als volgt: inkomhal, leefruimte, keuken, berging/dressing , badkamer, 2 slaapkamers en balkon. De berging kan ook omgevormd worden tot 3de slaapkamer. Daarnaast is er ook een garage beschikbaar, zodat uw auto veilig en droog geparkeerd kan worden.

De bewoonbare oppervlakte van 90 m² zorgt voor voldoende ruimte om comfortabel te kunnen leven. Verder beschikt het appartement over energielabel B, wat betekent dat het goed geïsoleerd is en dus energiezuinig is. .

Dit appartement in Hasselt is de ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische woning met alle nodige voorzieningen vlakbij het stadscentrum. Met een lift, garage en 2 slaapkamers biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Spreekt dit appartement je volledig aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via 011 96 49 96 of via verhuur@domovastgoed.be. Je kan ook reeds je bezoekmoment zelf inplannen via onze website.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV