U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3520 Zonhoven

Omschrijving

Karaktervolle langgevelhoeve met multifunctioneel bijgebouw

Charmante woning gelegen in een rustige straat vlakbij het centrum van Zonhoven. Deze gemeente is vooral bekend voor zijn natuurgebieden, zijn bruisend centrum, zijn grote supermarkten en zijn uiterst centrale ligging.

In de jaren '70 werd deze hoeve omgevormd tot een volwaardige woning waarbij nog een extra muur rondom werd gebouwd met spouw (50 cm) voor een bijkomende isolatie (EPC houdt hier geen rekening mee). De huidige bewoners hebben de laatste 2 jaren heel wat renovatiewerken uitgevoerd. Zo is het dak volledig vernieuwd (2021), nieuwe keuken, badkamer en is er nog maar pas een hogerendementsketel op aardgas geïnstalleerd. Bovendien is het bijgebouw ook netjes in orde gezet.

De authentieke inkomhal, die bereikbaar is via de zijkant van de woning, leidt u naar alle verschillende ruimtes. We komen eerst in de imposante leefkamer met een zichtbare balkenstructuur tot aan de nok, een parkethouten vloer en een pelletkachel is het hier echt thuiskomen in een gezellige sfeer. Daarbij wordt de open ruimte optimaal benut met een open trap komen we op een 1ste tussenverdiep die momenteel ingericht is als speelkamer, nog 1 verdieping hoger is de vide omgevormd tot een bureelruimte. De landelijke keuken leunt aan bij de woonkamer en heeft een gezellige eethoek, hier heeft u eveneens toegang naar een handige voorraad kelder. Achter de keuken is er grote wasplaats/bijkeuken waar er een bijkomende douche is geplaatst. Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping een slaapkamer of bureel en een gastentoilet.
De inpandige garage is langs de achterzijde bereikbaar, deze wordt momenteel als opbergruimte gebruikt, de tweede garage is omgevormd tot een extra polyvalente ruimte.

Op de 1ste verdieping komen we in een verrassend royale overloop met voldoende plaats voor kasten of dressoir. Van hieruit heeft u toegang tot 3 slaapkamers waarvan de grootste in 2 kan opgesplitst worden waardoor u samen met de kamer beneden tot 5 slaapkamers kan creëeren.
De badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel is in dezelfde landelijke sfeer ingericht.

In de tuin kan u op verschillende verborgen plekjes genieten van de zon, een prachtig Zuidelijk overdekt terras aan de zijkant of u kan 's morgens genieten van een kopje koffie in het Oosten aan de achterzijde van de woning. Tot slot vinden we in de achtertuin een prachtig bijgebouw dat voor vele doeleinden kan gebruikt worden. Dit gebouw is trouwens makkelijk bereikbaar vanaf de straat zodanig u hier zelfs een bijberoep kan uitoefenen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend bezoek, contacteer ons op het nummer 011/96 49 96.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV