U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3850 Nieuwerkerken

Omschrijving

Grondig gerenoveerde woning met tuin, terras en 3 slaapkamers in Nieuwerkerken.

Deze prachtige woning in Nieuwerkerken biedt alles wat je zoekt in een comfortabele en moderne woning. Met zijn standaard ontwerp en gerenoveerd in 2012, is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruim en gezellig huis, met een prachtig vergezicht in de tuin.

Bij het betreden van de woning word je meteen begroet door een ruime en lichte woonkamer met aangrenzende eethoek en keuken. Dankzij de raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen in de woning. In de woonkamer is er nog voldoende ruimte voor een speelhoek of apart bureel.

De keuken is volledig uitgerust met de nodige apparatuur en biedt een open ruimte gevoel met zicht naar de achterzijde van de woning.

De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan 1 met airco, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen of voor gasten. Elke slaapkamer is ruim en biedt voldoende opbergruimte.

De badkamer is modern en voorzien van een douche, bad en een wastafel.

De woning heeft een perceeloppervlakte van 8a72ca wat voldoende ruimte biedt voor een mooie tuin en een terras. De tuin is georiënteerd op het westen, waardoor je kunt genieten van de middag- en avondzon. Het terras is perfect voor het organiseren van barbecues of om gewoon te ontspannen in de buitenlucht.

Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Kortom, deze woning in Nieuwerkerken is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en moderne instapklare woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek op info@domovastgoed.be of 011/96 49 96


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV