U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3550 Heusden-Zolder

Omschrijving

In een exclusieve residentiële wijk in Bolderberg vinden we deze prachtige en charmante woning. Het pittoreske Bolderberg is gekend voor zijn groene rustige omgeving, natuurgebieden, wandel -en fietsroutes, het circuit van Zolder en zijn uitstekende bereikbaarheid via naastgelegen autosnelwegen.

In het midden van dit prachtig rustiek perceel van meer dan 24 are treffen we deze instapklare villa. Een mooie inkomhal die toegang geeft tot alle verschillende ruimtes zoals de aangename leefkamer met in het midden een gezellige open haard. De moderne eiken keuken past trouwens met de groene omgeving, deze is uiteraard uitgerust met alle moderne toestellen, Amerikaanse koelkast en een praktische ontbijthoek. Aansluitend zien we een prachtige orangerie met veel lichtinval, een plek om van te genieten met hele het gezin. Dit gevoel wordt doorgetrokken naar het terras dat vanuit de keuken en orangerie bereikbaar is.
Verder vinden we op het gelijkvloers een groot bureel of een slaapkamer, een wasplaats met douche en mooie houten inbouwkasten.

De bovenverdieping is recent gerenoveerd waarbij er rekening is gehouden met extra isolatie zoals de ramen met dubbel glas met zeer goede u-waarde. Hier vinden we een een grote en open overloop, badkamer, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een grote zolderkamer. Ideaal voor de kinderen om als speelruimte te gebruiken.

De woning is bovendien volledig onderkelderd en kan gebruikt worden als opbergruimte, fitnessruimte of hobbykamer.

Buiten vinden we rondom de woning verschillende zonnige plekjes met voldoende schaduw. De auto's kunnen veilig staan onder de carport met een buitenberging die ruimte biedt voor fietsen, tuinmateriaal, enz.

Pluspunten:
- gunstige EPC score (B-label)
- vernieuwde elektriciteit met conform keuringsattest
- goede bereikbaarheid

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend bezoek? Bel ons op het nummer 011/96 49 96 of via e-mail info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV