U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3550 Heusden-Zolder

Omschrijving

ZEER RUIME WONING, GUNSTIG GELEGEN TE VIVERSEL (HEUSDEN-ZOLDER).

Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 316m² en tal van mogelijkheden (vrij beroep, kangeroewoning,...) vinden wij terug in het rustige en aangename Viversel (Heusden-Zolder).

Deze open bebouwing is gelegen op een perceel van 12a58ca en heeft een West-georiënteerde tuin dewelke volledig is omheind. Dankzij zijn centrale ligging is op enkele minuten rijden het oprittencomplex E313 - E314 gelegen en vinden wij in de nabije omgeving ook winkels en diverse HoReCa gelegenheden terug.

Men komt binnen in de inkomhal waar u toegang heeft tot het gastentoilet, de koele berging en de keuken. Ook heeft u toegang tot de winkelruimte met aparte inkom en achterliggende bureelruimte. Deze ruimte geeft een waaier aan mogelijkheden, zoals bv, kantoor, vrij beroep of extra kamers.

Aangrenzend aan de keuken is er de woonkamer met aansluitende veranda. Via de achterinkom, voorzien van inbouwkasten, komt u in de zeer ruime wasplaats voorzien van inbouwkasten, douche en cv-installatie.

Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een badkamer (lavabo, toilet, bad) voorzien. Via het zolderluik met vaste trap komt u op de zolder terecht, dewelke kan gebruikt worden als extra bergruimte.

De woning is voorzien van 24 zonnepanelen met een vermogen van 5400 WP en nog groenestroomcertificaten t.e.m 2030.

Achter de woning is er nog een garage voorzien met overdekt terras waar u kan genieten van de avondzon.
De tuin is volledig omheind en aangelegd.

Heeft u interesse in deze instapklare woning met tal van mogelijkheden, contacteer ons dan op het nummer 011/96.49.96 of info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV