U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3510 Hasselt

Omschrijving

WONING MET TUIN, GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS IN HET CENTRUM VAN KERMT

Deze standaard woning in het centrum van Kermt is een uitstekende optie voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning met grote tuin en garage. Met 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 152 m², biedt deze woning voldoende ruimte. De woning is gebouwd in 1955 en heeft een perceeloppervlakte van 562 m².
 
De woning biedt, met EPC label F, veel potentieel voor renovatie en energiebesparende maatregelen. De oriëntatie van de tuin op het noordoosten zorgt ervoor dat u kunt genieten van de ochtendzon terwijl u ontspant in uw eigen tuin.
 
De woning beschikt over 1 badkamer en een garage, wat handig is voor het opbergen van voertuigen of andere spullen. Met zijn gunstige ligging in het centrum van Kermt en de ruime tuin, is deze woning zeker een bezoekje waard voor gezinnen die op zoek zijn naar een nieuwe woning.
 
Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag
 
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
 
Spreekt deze woning jou aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via info@domovastgoed.be of via 011 96 49 96.

Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV