U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3511 Hasselt

Omschrijving

Ruime woning te Kuringen met een mooi groen uitzicht en EPC label C

Deze prachtige woning is gelegen in Kuringen op een perceel van 13a91ca en is voorzien van een ruime tuin met overdekt terras, garage en een carport.

Met 3 slaapkamers en 1 badkamer is deze woning ideaal voor een gezin. De woning is gebouwd in 1955 en is doorheen de jaren gerenoveerd wat maakt dat deze woning instapklaar is. De bewoonbare oppervlakte van de woning is dan ook maar liefst 214m2. zo werd onder andere tussen 2010 en 2019 de keuken, de ramen en de badkamer recent vernieuwd.

Verder is er gelijkvloers nog een lichtrijke eetplaats met aangrenzend de woonkamer met palletkachel. Centraal ligt de volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend een ruime wasplaats met gastentoilet. De badkamer is tevens ook gelijkvloers en is voorzien van een lavabo en inloopdouche.
Aan de achterzijde van de woning is er nog een zeer ruime cv-/werkruimte.

Op de zolderverdieping is er nog de mogelijkheid tot het creëren van een extra 4de slaapkamer of bureel.

De EPC-waarde van de woning is 225 kWh/(m²jaar) en heeft een energielabel C. De oriëntatie van de tuin is zuidoost, waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten.

De woning heeft 1 dubbele garage wat ideaal is voor het opbergen van fietsen, tuinmeubilair of een auto. Daarnaast zijn er nog voldoende extra parkeerplaatsen beschikbaar op het perceel. Bovendien is er ook nog een carport voor een mobilhome.

Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig gezinsleven in Hasselt. Met zijn ruime afgesloten tuin, terras, garage en 3 slaapkamers is dit de perfecte plaats om thuis te komen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Heeft u interesse en wenst u een bezoek, contacteer ons op het nummer 011/96.49.96 of info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV