U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3511 Hasselt

Omschrijving

Totaal gerenvoveerde, charmante, halfopen woning met tuin, terras en garage in Kuringen (Hasselt )

Deze woning is gelegen in Kuringen en is een charmante half open bebouwing. Het is een prachtig gerenoveerd (2012) huis van bouwjaar 1957 , met een perceeloppervlakte van 3a30ca en met een bewoonbare oppervlakte van 212m² biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen.

De woning heeft dan ook een totaalrenovatie ondergaan zowel de vloeren, keuken, elektriciteit, sanitair, airco, ramen, dak,.... zijn vernieuwd.

Het huis beschikt over een energielabel C, wat betekent dat het goed geïsoleerd is en energiezuinig is. Dit draagt bij aan een lagere energierekening en een duurzamere levensstijl.

De indeling is als volgt: lichtrijke inkomhal met gastentoilet, ruime woon- en eetkamer met aparte keuken en mogelijkheid tot speelhoek/bureel.
Op de 1ste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer (lavabo, bad,douche) voorzien. Tevens is er op de 1ste verdieping nog een ruime derde kamer met een rechtstreekse trap naar de zolderverdieping. Hier heeft u nog de mogelijkheid om twee extra slaapkamers te voorzien.

De tuin is gezellig aangelegd en voorzien van een aparte garage met voldoende opbergruimte.

Kortom, deze woning in Hasselt is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en energiezuinige woning. Met een prachtige tuin, een terras en een garage, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en ontspannen leven.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? contacteer ons voor een bezoek op het nummer 011/96.49.96 of info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV