U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3510 Hasselt

Omschrijving

Goed onderhouden woning met tuin, terras en inpandige garage in Kermt - Energielabel E

Deze ruime woning is in de gezellige en gekende wij 'De Willeman", gelegen in Kermt (Hasselt) en biedt alle comfort die je zoekt. Met een perceeloppervlakte van 12a10ca en een bewoonbare oppervlakte van 206m² is er voldoende ruimte.

Kermt, een synoniem voor rust en natuur en slechts gelegen op 7km van de bruisende Stad Hasselt.
In de nabije omgeving zijn er voldoende wandel mogelijkheden, sportinfrastructuren, onderwijs voorzieningen en diverse warenhuizen. Eveneens ook gelegen nabij het op- en afrittencomplex.

De woning is deels in 2014 gerenoveerd (ramen, keuken, Cv-installatie, badkamer,...) Hierdoor heeft de woning een frisse uitstraling. Bij het betreden van de woning kom je terecht in een lichte en ruime inkomhal die toegang biedt tot bijna alle ruimtes.

De woonkamer is gezellig en biedt voldoende ruimte. Dankzij de grote ramen geniet je hier van veel natuurlijk licht. Aansluitend is er de eetkamer, van hieruit heb je directe toegang tot de -volledig geïnstalleerde keuken en het overdekt terras, waar je kunt genieten van de zon en het uitzicht op de prachtige tuin.

De woning beschikt over twee slaapkamers, die beiden ruim en licht zijn. Daarnaast is er ook een badkamer met een douche, bad en een wastafel. Er is tevens een apart toilet aanwezig.

In de kelderverdieping is er een garage waar je je auto veilig kunt parkeren. Deze ruimte biedt ook extra opbergruimte voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden. Aansluitend is er in de kelder ook nog een Cv-ruimte en een ruime berging/wasplaats.

De tuin is gelegen op het noorden, waardoor je hier gedurende de dag kunt genieten van zowel zon als schaduw. De tuin is goed onderhouden en biedt voldoende ruimte.

Kortom, deze gerenoveerde woning in Hasselt biedt alle comfort die je zoekt. Met een ruime tuin, een gezellig terras, een garage en twee slaapkamers.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Heeft u interesse in deze woning contacteer ons dan op het nummer 011/96.49.96 of info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV