U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

CHARMANTE WONING GELEGEN IN HET CENTRUM VAN KERMT

Uitzonderlijk goed onderhouden woning, rustig gelegen in Kermt, kortbij natuurgebied. Vlakbij winkels, scholen, sportcentra, openbaar vervoer en autosnelwegen.

Deze woning van de jaren '60 heeft de look van een hedendaagse woning en samen met zijn open ruimtes creëert dit een modern gevoel. In 2019 is een grondige renovatie uitgevoerd (ramen, cv-installatie, keuken, elektriciteit, vloeren, ...) hierbij is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn al heel wat vernieuwingen uitgevoerd.

Men komt centraal in de woning binnen in de ruime inkomhal afgewerkt met marmeren vloer en trap. Daarna komen we in een prachtige open leefkamer waarbij de keuken zeker de aandacht trekt. Deze eyecatcher is namelijk het kloppend hart van de woning, van hieruit heeft u trouwens zicht op de tuin en blijft u eveneens een connectie behouden met de lichtrijke woonkamer.
Een extra slaapkamer en badkamer met douche, lavabo en toilet, bevinden zich eveneens op het gelijkvloers, evenals een bureelruimte die kan dienstdoen als slaapkamer.
Op de eerste verdieping met ruime overloop vinden we 3 slaapkamers en een badkamer met toilet, bad en lavabo.
De kelder is toegankelijk zowel langs de achterzijde van de woning als via de leefkeuken. Hier is er nog voldoende plaats voorzien zodat er geen gebrek is aan bergruimte en wasplaats.
Aan de buitenzijde is er een groot verhard terras en een ruime omheinde en groene zone met aan de achterzijde nog enkele carports.
Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Kom deze woning bewonderen en maak een afspraak op het nummer 011/96 49 96!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV