U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

Wij zijn verheugd om u deze prachtige energiezuinige woning te koop aan te bieden, gelegen in het mooie Kuringen nabij Hasselt.
Deze woning is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en zorgeloos leven, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Deze woning is eveneens vergund als zorgwoning en heeft dus tal van mogelijkheden.
Met 4 ruime slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. De 2 badkamers zijn modern en volledig uitgerust, waardoor u altijd kunt genieten van een ontspannend bad of verfrissende douche.
Omdat deze woning vergund is al zorgwoning zijn er tevens twee keukens voorzien alsook is er gelijkvloers een badkamer, slaapkamer en extra leefruimte voorzien.
De ruime tuin biedt de perfecte ruimte om te genieten van het buitenleven en te ontspannen in de zon. U kunt hier eenvoudig een moestuin aanleggen of uw favoriete bloemen en planten laten groeien.
De huidige indeling is als volgt:
Gelijkvloers: Ruime inkomhal met gastentoilet. Aan de rechterzijde is er leefruimte met aangrenzende eetkamer en zicht op de volledig ingerichte open keuken. Aan de voorzijde is er nog de mogelijkheid voor het plaatsen van een bureel.
De linkerzijde van de woning is voorzien van zithoek met open keuken, badkamer en slaapkamer. Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen kan hier een vrij beroep gevestigd worden.
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, waarvan 1 met aangrenzende dressing alsook nog een aparte dressing. De badkamer is volledig uitgerust met bad, douche en lavabo.
Via het zolderluik komt u op de zolder, dewelke ideaal is als extra opbergruimte.

In de aangelegde en omheinde tuin is het aangenaam vertoeven, tevens kan u rustig onder het overdekt terras genieten van de zon.
Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 011/96.49.96 of info@domovastgoed.be, voor meer informatie over deze unieke woning. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek en laten u kennismaken met alles wat deze woning te bieden heeft.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV