U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3511 Hasselt Kuringen

Omschrijving

Gelijkvloerse moderne gerenoveerde woning, rustig gelegen in Kuringen in een doodlopende straat. Vlabij autosnelwegen, winkels, scholen en openbaar vervoer.

U komt binnen in een mooie open en zonnige leefruimte. Indien gewenst kan hier zelfs de voormalige openhaard terug geplaatst worden die centraal in de ruimte stond. Naast de woonkamer bevindt zich momenteel een polyvalente ruimte waar nu ook de wasplaats is maar deze kan makkelijk omgevormd worden tot extra slaapkamer of zelfs een garage indien gewenst.
Verder is er een apart toilet, moderne badkamer met inloopdouche en afgewerkt met natuurlijke materialen. Naast de badkamer vinden we dan een slaapkamer. In de centrale hal zijn er nog enkele inbouwkasten weggewerkt die dienst doen als dressing.
De keuken ligt centraal in de woning, deze is afgewerkt met hoogwaardige materialen en uitgerust met degelijke toestellen voor het dagelijkse comfort. Naast de keuken vinden we nog een kamer, deze kan mogelijk nog opgesplitst worden tot 2 slaapkamers.

Aan de voorzijde van de woning is er een gezellig zonnig terras, eveneens aan de zijkant is er een terras direct aan de keuken. De achtertuin is groot genoeg om een plekje in de zon te vinden. Er is zelfs een apart gedeelte voorzien om een jacuzzi te plaatsen met een automatische terrasoverkapping.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Wil u meer informatie over deze veelzijdige woning of wenst u vrijblijvend bezoek? Bel ons op het nummer 011/96 49 96.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV