U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3510 Hasselt Kermt

Omschrijving

Instapklare woning nabij het centrum van Kermt

knappe en instapklare woning gelegen in een residentiële wijk te Tuilt en vlakbij het centrum van Kermt met een vlotte verbinding naar Hasselt tevens gelegen nabij de Abdij van Herckenrode, supermarkten, winkels, horeca,...
Midden jaren ’80 werd deze woning gebouwd en heeft in tussentijd enkele renovaties ondergaan zo werd er bijkomende isolatie geplaats, zijn de ramen en cv-ketel vernieuwd en heeft de gehele woning een grondige opfrisbeurt ondergaan.
Via de inkomhal heeft men toegang tot zowel de keuken als de leefruimte en is hier eveneens in de inkomhal een gastentoilet voorzien.
De leefruimte gelegen aan de voorzijde van de woning is ruim en praktisch ingedeeld men heeft via de woonkamer een rechtstreekse toegang naar de volledig geïnstalleerde en mooie keuken waar er aangrenzend nog een mooie bergruimte is voorzien.
Via de veranda komt men in de garage waar er voldoende opbergruimte is en u de mogelijkheid heeft om de wagen binnen te plaatsen.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer met lavabo, bad, douche en toilet. Dankzij de uitplooibare ladder kan men de zolderruimte bereiken, dewelke volledig als extra bergruimte kan gebruikt worden
In de aangelegde en omheinde tuin zeker geen gebrek aan ruimte. Deze woning is maar liefst gelegen op een perceel van 10a58ca. Door zijn zuidwest oriëntatie is het de volledige dag aangenaam genieten. In de tuin is er o.a. een carport voorzien, alsook een tuinhuis.
Bron bewoonbare oppervlakte: bouwplannen
Heeft u interesse in deze goed onderhouden en instapklare woning. Contacteer ons dan op het nummer 011/96.49.96 of via steven@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV