U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3450 Geetbets

Omschrijving

Gerenoveerde woning gelegen in het rustige Geetbets

Deze woning van einde jaren 50 werd in de loop der jaren mooi gerenoveeerd. Zo is het dak volledig vernieuwd en geïsoleerd, de zijmuur werd eveneens geïsoleerd, zonnepanelen, verwarming op aardgas, enz waardoor deze voldoet aan de huidige normen.

U komt hier direct binnen in de woonkamer (voormalig winkelgedeelte), via een berging is er toegang naar een zeer ruime garage met plaats voor een grote wagen, fietsen en extra opbergruimte aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer komen we in een zonnige keuken die uitkijkt op de tuin, aansluitend vinden nog 2 ruimtes die momenteel dienst doen als bureel en hobbykamer.

Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers waarvan 1 momenteel is ingericht als dressing. Verder is er een moderne badkamer met wasplaats en een mooie grote overloop. De geïsoleerde zolder is bereikbaar via een luik maar kan makkelijk een vaste trap worden geplaatst zodanig er meer kamers kunnen gecreëerd worden.

In de Zuidgerichte en volledig afgesloten tuin treffen we een magazijn van meer dan 80 m² met smeerput en een oude spuitcabine. Ideaal voor de autoliefhebber.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend bezoek, neem dan contact op het nummer 011/96 49 96!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV