U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3550 Heusden-Zolder

Omschrijving

Deze exclusieve villa zal je verleiden door zijn verborgen grote ruimtes, privacy en zijn unieke rustige locatie aan de poort van de Bolderbergse bossen.

De woning is trouwens zo ontworpen dat je vanuit elke hoek zicht hebt op het groen. Dit is een staaltje van prachtige architectuur waarover is nagedacht. Deze villa werd dan ook ontworpen door een bekende architect en was in 1997 'Het huis van de toekomst'. Met veel licht en ruimte wordt hier een plek gecreëerd waar het zomer en winter genieten is van de rust en de privacy. Daarbij ben je op 10 minuten in centrum Hasselt, op 3 minuten van autosnelwegen en winkels, restaurants en scholen op fietsafstand. Maar je komt hier vooral thuis in de prachtige natuur.

We komen binnen in een ruime inkomhal met vestiaire en toilet. Nadien worden we verrast met een open en lichtrijke leefkamer met grote raampartijen en een fenomenaal zicht op de tuin en directe toegang naar het terras via de schuiframen.
Aan de rechterzijde komen we in een gezellige woonkamer met openhaard. De strakke en praktische keuken die er vlak naast ligt, is volledig uitgerust met alle toestellen, een knusse eethoek en voldoende opbergruimte. Erg handig is de wasplaats met inbouwkasten die je vanuit de keuken, de inkomhal alsook via de tuin kan bereiken en waar tevens de toegang is naar een bruikbare en droge kelder. Ideaal om te gebruiken als fitness -of hobbyruimte.
Aan de linkerzijde van het gelijkvloers treffen we een garage met plaats voor 2 wagens, een open bureel, een 1ste slaapkamer en een riante badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo.

Via een natuurstenen trap komen we op de eerste verdieping met in het midden een polyvalente ruimte die momenteel dienst doet als zitruimte. Bovendien bevinden zich hier 3 grote slaapkamers waarvan 2 met mezzanine met trap waardoor je verschillende mogelijkheden hebt om de kamers in te delen. Uiteraard vinden we op deze verdieping ook een volwaardige badkamer met bad, douche, toilet en dubbele lavabo.

Op de 2de verdieping ontdekken we nog 2 bijzondere slaapkamers met tussen de kamers een grote open vide die als speelkamer kan gebruikt worden.

Bovendien is er overal airco voorzien, zijn er 30 zonnepanelen, inbouwkasten in bijna elke ruimte, extra opbergruimte buiten, alarmsysteem met camera bewaking en voldoende parking aan de woning.

Door de volgroeide tuin rondom de woning heeft u geen inkijk en kan u overal genieten van uw privacy in een zonovergoten tuin.

Laat u ook verleiden door dit pareltje en bel vandaag nog voor een afspraak op het nummer 011/96 49 96 of via e-mail info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV