U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3540 Herk-de-Stad

Omschrijving

Prachtige gerenoveerde Hoeve met knap groen uitzicht in Herk-de-Stad

Deze prachtige villa is gelegen in Herk-de-Stad en biedt een ideale woonomgeving voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en luxe. De woning is gelegen in een rustige buurt en heeft een perceeloppervlakte van 13a20ca wat zorgt voor een mooi tuin en veel privacy.

De woning is in 2012 volledig gerenoveerd en dit hoogwaardige materialen.

Met een totaal van drie slaapkamers is er voldoende ruimte. Eveneens is er de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer te creëren. De slaapkamers zijn ruim en licht, waardoor een rustige en ontspannen sfeer gecreëerd wordt. Daarnaast zijn er ook twee badkamers aanwezig, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

Het interieur van de woning is landelijk en stijlvol, met hoogwaardige afwerkingen en materialen. De woonkamer is ruim en biedt voldoende plaats voor een comfortabele zithoek. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de tuin. De keuken is volledig uitgerust en voorzien van moderne apparatuur.

De woning beschikt ook over een ruim terras, waar het heerlijk vertoeven is tijdens zonnige dagen. Hier kan men genieten van het prachtige uitzicht op de tuin en ontspannen in alle rust. Daarnaast is er ook een inpandige garage aanwezig, met plaats voor twee auto's en twee extra parkeerplaatsen op het terrein.

De tuin is gelegen op het noordwesten, waardoor men de hele dag door van de zon kan genieten. Het is de ideale plek om te ontspannen, te spelen en te genieten van de natuur. Met een perceeloppervlakte van 13a20ca is er voldoende ruimte voor verschillende buitenactiviteiten.

Kortom, deze prachtige hoeve in Herk-de-Stad biedt alles wat een gezin nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven. Met een ruime tuin, terras, garage, drie slaapkamers, twee badkamers en voldoende parkeergelegenheid is dit de ideale woning voor wie op zoek is naar rust, ruimte en comfort.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag/bouwplannen

Interesse? contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek op het nummer 011/96.49.96 of steven@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV