U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

Op te frissen rijwoning met stadstuin gelegen te Hasselt.

Deze op te frissen rijwoning is gelegen te Hasselt en dit tussen de kleine en grote ring.

De woning is gebouwd in 1953 en is gelegen op een perceel van 1a99ca. Extra troef is dat de woning via een servitudeweg bereikbaar is met de wagen en dit langs de achterzijde.

De huidige indeling is als volgt: Inkomhal met rechtstreekse toegang tot de keuken en leefruimte/woonkamer. Gelijkvloers is er nog extra wasplaats/badkamer voorzien. Via de veranda heeft u zicht naar de tuin en het terras. Op de achterzijde van het perceel is er momenteel een garage/tuinhuis voorzien, maar hier heeft u nog extra uitbreidingsmogelijkheden.

Op de 1ste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien.
Via de vaste trap komt u op de zolderverdieping. Hier heeft u nog de mogelijkheid voor het creëren van extra slaapkamers of bergruimte.

Aan parkeerplaats is er eveneens ook geen gebrek, U heeft de mogelijkheid om in de straat te parkeren alsook privatief op uw eigen perceel.

De ligging van de woning is ideaal, met alle voorzieningen op korte afstand. Winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn allemaal goed bereikbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend bezoek. Info@domovastgoed.be - 011/96.49.96


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV