U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

"Ruime en goed onderhouden stadswoning met tuin en 3 slaapkamers in Hasselt - Energielabel D en 2 parkeerplaatsen op perceel van 224 m²"

Deze stadswoning gelegen in Hasselt is een prachtige half open bebouwing met een gezellige tuin, perfect voor gezinnen met kinderen of mensen die graag buiten vertoeven.

Het huis beschikt over drie slaapkamers en werd in 1995 gerenoveerd. Het huis heeft een Energielabel D en de tuin is georiënteerd naar het noordoosten. Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen domein beschikbaar rechts van het huis.

De woning is erg gezellig en huiselijk ingericht. De woonkamer is ruim en licht, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen na een lange werkdag. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur. Gelijkvloers is er nog een wasplaats/berging, alsook is er ook nog een douche voorzien.

Op de bovenverdieping bevinden zich de drie slaapkamers en de badkamer (lavabo, bad). De slaapkamers zijn allemaal ruim en bieden voldoende ruimte voor een groot bed en kasten.

De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Het is perfect voor kinderen die graag buiten spelen en er is genoeg ruimte om te tuinieren.

De stad Hasselt biedt tal van mogelijkheden om te winkelen, uit eten te gaan of een avondje uit te gaan. Het is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en cultuur.

Kortom, deze stadswoning is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige en ruime woning in een bruisende stad. Met zijn prachtige tuin en ruime parkeergelegenheid is dit huis de perfecte plaats voor gezinnen of mensen die graag buiten vertoeven.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Heeft u interesse in deze woning, contacteer ons dan op het nummer 011/96.49.96 of info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV