U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

KLEINSCHALIG NIEUWBOUWPROJECT VOOR WIE LUXUEUS WILT WERKEN EN WONEN IN HASSELT.
Het unieke project ” SLUISDAAL “ is uitermate gunstig gelegen langs de Genkersteenweg 241 (B t/m H), midden in een achtergelegen rustige groene privé-omgeving met zicht op het Albertkanaal en de sluis van Hasselt, dit alles op een boogscheut van het bruisende stadscentrum. Vanuit deze toplocatie heeft men een zeer goede en vlotte bereikbaarheid. Door de nabije aanwezigheid van belangrijke autosnel- en invalswegen is er een goede verbinding met alle windstreken.
Door zijn knappe architectuur en duurzame kwalitatieve materialen die beantwoorden aan de strengste normen op gebied van isolatie evenals brandveiligheid speelt dit project in op de laatste nieuwe normen gekend in de industriebouw. De bedrijfspanden worden Casco+ opgeleverd waardoor u de enorme vrijheid geniet om uw ruimtes in te richten naar eigen behoeften en smaak.
LOT 1 bestaande uit:
KMO unit B.1 heeft een bruto oppervlakte van 156m² gelijkvloers en 132m² op de 1ste verdieping dewelke men nog vrij kan inrichten. Eveneens zijn 4 privé parkeerplaatsen inbegrepen in de vraagprijs.
Deze unit is voorzien van een gepolierde industriële betonvloer, sectionaal poort, grote aluminium glaspartijen, aparte toegangsdeuren voor het magazijn en het kantoor ,...

De totale buitenaanleg (parkeerplaatsen, groenaanleg, buitenverlichting,...) wordt volledig uitgevoerd.

Prijs exclusief kosten - bron bruikbare vloeroppervlakte: bouwplannen

Kortom ” SLUISDAAL “ biedt u de perfecte combinatie tussen werken en wonen!
Heeft u interesse in dit kleinschalig nieuwbouwproject, contacteer ons dan op het nummer 011/96.49.96 of steven@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV