U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

Deze prachtige en exclusieve B&B ligt verscholen achter een een groene gevel met grote poort. Wandelaars en fietsliefhebbers hebben deze parel al ontdekt waardoor er ook een succesvolle brasserie met fietscafé wordt uitgebaat met een zuid-gericht terras aan de voorzijde.

Daarbij kunnen de toeristen ook gebruik maken van de B&B voor een weekendje weg of zelfs langere verblijven. Er zijn 3 individuele kamers met elk een ruime badkamer en op de 2de verdieping zijn er nog 2 slaapkamers met één badkamer. Daarbij kunnen de gasten eveneens genieten van de grote tuin met wandelpaden en zijn verrassende plekjes. Ideaal voor het organiseren van feesten zoals huwelijken, communies en evenementen.
De brasserie is uitgerust met een professionele keuken met een aparte ontbijtruimte in de orangerie voor de gasten met zicht op de tuin. Verder vinden we op de benedenverdieping een gezellige zitruimte met openhaard en een bijkomende polyvalente ruimte die kan ingevuld worden als salon, bureau of verbruiksruimte.

Aan de achterzijde bevindt zich nog een extra woning (129 m²). Hier vinden we op het gelijkvloers een bureel, badkamer met douche, uitgeruste keuken en leefruimte. Op de 1ste verdieping ligt een grote slaapkamer met badkamer en een apart toilet. Nochtans kan deze nog gemakkelijk omgetoverd worden tot 3 gastenverblijven met elk een badkamer of u kan er ook nog een vakantiewoning van maken wat nog voor extra inkomen zorgt.

Bovendien is er voldoende parkeergelenheid op het domein voor de gasten. De B&B is makkelijk bereikbaar met de E313 en 314 die zich maar op enkele kilometers bevinden. Het centrum van Hasselt, de stad van de smaak, slechts op 10 minuten afstand. De Abdij van Herkenrode ligt trouwens op wandelafstand.
Door de vele natuurgebieden in de omgeving is dit een echte trekpleister voor natuurliefhebbers maar evenzeer voor de vele evenementen die Hasselt omstreken te bieden heeft.

Dit alles wordt verkocht inclusief handelsfonds, goodwill en inboedel! Dit pand kan eveneens aangekocht worden als privéwoning of als handelspand met diverse doeleinden. Een echte Limburgse unieke parel die u moet gezien hebben.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging, kan u ons telefonisch bereiken op het nummer 011/96 49 96 of via e-mail steven@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV