U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3590 Diepenbeek

Omschrijving

DUPLEX APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN 2 GARAGES TE DIEPENBEEK

Dit ruim duplex appartement in Diepenbeek is gelegen in een rustige buurt en biedt veel ruimte en comfort. Het appartement is gebouwd in 1994 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 127 m². Het beschikt over energielabel C, wat betekent dat het appartement relatief energiezuinig is.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers op verdiep, wat ideaal is voor een klein gezin of een stel. Daarnaast is er ook een ruime badkamer aanwezig. De vernieuwde keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte en comfort.

Een groot pluspunt van dit appartement zijn de 2 parkeerplaatsen, namelijk de inpandige garage en de garagebox. Ideaal voor het veilig parkeren van auto's of het opbergen van fietsen en andere spullen. Dit zorgt voor extra gemak voor de bewoners.

De ligging van het appartement is ook erg gunstig, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Verder is er ook een goede verbinding naar de snelweg, waardoor andere steden gemakkelijk bereikbaar zijn.

Kortom, dit ruime duplex appartement in Diepenbeek is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning met alle nodige voorzieningen. Met zijn gunstige ligging, garage en ruime oppervlakte is dit een uitstekende optie.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Spreekt dit appartement jou aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via info@domovastgoed of via 011 96 49 96


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV