U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3550 Heusden-Zolder Zolder

Omschrijving

Zeer charmant houten huis gelegen aan natuurgebied te Heusden-Zolder

In een doodlopende straat vinden we deze gezellige chalet, waar u binnenkomt in een oase van rust in een groene omgeving.

De woning is ingedeeld met een inkomhal met apart toilet, woonkamer met mogelijkheid om een apart bureel te creëren en een ingerichte keuken met voldoende ruimte voor een grote eettafel. Van hieruit komt u overigens op het terras met veranda waar u een prachtig zicht heeft op de tuin.
Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping 2 ruime slaapkamers en een berging van waar u toegang heeft naar de kelder.
De woning is trouwens volledig onderkelderd die ondverdeeld is in verschillende ruimtes zoals de badkamer met grote inloopdouche, de wasplaats, een hobbykamer, stockageruimte en een geïsoleerde polyvalente kamer die u als bijkomende leefruimte, cinemazaal, speelruimte, enz kan gebruiken.

In de tuin geniet u van een prachtig groen zicht met de viswaters "Het Kanaalke" als uitzicht. Daarbij is de tuin volledig omheind en is er zelfs een bijgebouw voor extra opbergruimte met een carport.

Wenst u deze uitzonderlijke woning te bezoeken, contacteer ons op het nummer 011/96 49 96.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV