U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

UNIEKE HALF OPEN WONING IN INDUSTRIËLE LOOK MET 3 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS EN TUIN GELEGEN TE HASSELT

Deze unieke architectenwoning met industriële look voorzien van alle luxe vind je terug in Hasselt, vlakbij het centrum. Ben je een liefhebber van een strak, modern design? Dan is deze perfect afgewerkte woning zeker iets voor jou! De woning beschikt in totaal over 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers en gezellige tuin waar je volledig tot rust kan komen.

In de woning vind je een ruime, lichtrijke leefruimte terug die uitkijkt op de tuin en achterliggend groen. In de winter kan je steeds de palletkachel gebruiken, voor wat extra warmte, sfeer en gezelligheid. De ultra-uitgeruste en volledige vernieuwde keuken beschikt over een luxe-afwerking, waarbij alle nodige zaken en meer aanwezig zijn. De hoge plafonds, grote raampartijen en gepolierde betonvloer zijn daarbij een grote troef in de woning.

In de master bedroom ontwaak je met een prachtig uitzicht op de tuin, en beschik je over een ruime dressing en volledig vernieuwde badkamer met grote inloopdouche. De 2 overige slaapkamers worden verbonden door de tussenliggende natte cel, evenzeer met inloopdouche.

Verder beschikt de woning over een ruime, volledig geïsoleerde zolderruimte, en een kruipkelder.
Dit uniek gebouw heeft een EPC label B, wat voordelig is en dus resulteert in lage energiekosten. Aan de voorkant van de woning bevinden zich ook 2 parkeerplaatsen waar je vlot en veilig je auto kan parkeren.

De volledig afgesloten tuin is zuidwestelijk georiënteerd, waardoor je perfect de hele dag van de zon kan genieten op het prachtig ruim terras. De woning is voorzien van alle moderne gemakken zoals een beveiligingssysteem, airconditioning en zoveel meer!

Daarnaast is de ligging van de woning ook een groot pluspunt. Zowel winkels, scholen als openbaar vervoer vind je op korte afstand terug.

Kortom, deze prachtige luxe woning is perfect voor een gezin of koppel dat op zoek is naar een comfortabele, ruime en luxueuse woning nabij centrum Hasselt.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-Verslag

Spreekt dit pareltje jou volledig aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via 011 96 49 96 of via info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV