U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3500 Hasselt

Omschrijving

RUIM APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS EN GARAGEBOX VLAKBIJ CENTRUM HASSELT

Dit ruime appartement is gelegen langs de grote ring in Hasselt en biedt een standaard van comfort en gemak. Het bevindt zich op de eerste verdieping, en beschikt naast een lift ook over een ondergrondse garagebox en kelderberging.

Het appartement heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer, ideaal voor een gezin of voor mensen die graag wat extra ruimte hebben. Ook als investering om verder te verhuren is dit appartement perfect geschikt. Met een bewoonbare oppervlakte van 103 m² is er voldoende ruimte om te genieten van het comfort naast de grote ring van Hasselt. De centrale ligging van het appartement zorgt ervoor dat alle voorzieningen op loopafstand bereikbaar zijn.

Het appartement dateert van bouwjaar 1977 en beschikt over EPC label B. Dit mede dankzij de recent vernieuwde ramen. Dit zorgt ervoor dat de energiekosten van het appartement relatief laag zijn, wat zeker een pluspunt is.

Verder beschikt het appartement ook over een volledig doorlopend terras rondom rond.. Dit zowel aan de zijkant, als achterkant van de blok. Ideaal om in de zomer, na een lange dag te genieten in de avondzon.

Kortom, dit appartement biedt een standaard van comfort en gemak , met voldoende ruimte en een gunstige energie-efficiëntie om aan al uw wensen te voldoen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Spreekt dit appartement jou aan? Plan dan vandaag nog je bezichtiging in via 011 96 49 96 of via info@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV