U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3550 Heusden-Zolder

Omschrijving

Ruime woning met tuin, 3 slaapkamers - gelegen in het centrum van Heusden-Zolder

Deze prachtige woning in Heusden-Zolder is de perfecte keuze voor personen die op zoek zijn naar een comfortabele en energiezuinige woning. Met zijn drie ruime slaapkamers biedt het voldoende ruimte.

De woning is voorzien van een gezellige tuin, waarin je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht en de rustige omgeving.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is het gunstig energielabel A. Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig is en je dus kunt besparen op je energierekening. Dankzij de goede isolatie en de efficiënte verwarmings- en koelsystemen, blijft de woning het hele jaar door op een aangename temperatuur.

De woning beschikt over één badkamer, die modern is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Daarnaast is er ook gedacht aan het comfort van de bewoners wat betreft het parkeren. Met twee ondergrondse parkeerplaatsen hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je auto.

Kortom, deze woning in Heusden-Zolder biedt alles wat je nodig hebt. Comfortabele slaapkamers, een energiezuinig karakter, een gezellige tuin en voldoende parkeergelegenheid. Aarzel niet en maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen via onze website www.domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV