U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3511 Hasselt

Omschrijving

Prachtige gerenoveerde woning, centraal maar toch rustig gelegen in Kuringen, vlakbij winkels, scholen, autosnelwegen en openbaar vervoer.

We komen binnen in een centrale woonkamer met eet -en zitruimte en een bureel -of speelkamer die geïntegreerd werd in de woonkamer met een mooi zicht op de tuin. Ditzelfde prachtige uitzicht vinden we in de landelijke keuken, deze is uiteraard volledig uitgerust met moderne toestellen en heeft een praktische ontbijthoek. Verder vinden we op het gelijkvloers een apart toilet, was -en bergruimte en een badkamer met dubbele lavabo, bad en douche. Daarbij is er een handige kelder aan de keuken.

Op de verdieping treffen we een mooie open ruimte die toegang geeft tot 2 zeer ruime slaapkamers en een 3de kleine kamer.

Op het aangename terras en tuin kan u in alle rust van uw privacy genieten. Daarbij kan u letterlijk vanuit de tuin naar het achterliggende schooltje.
Aan de zijkant van de woning kan u uw auto stallen onder een carport, een garage is eveneens aanwezig.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Is dit pand helemaal iets voor jou? Plan dan vandaag nog je bezoek in via onze website www.domovastgoed.be of contacteer ons op het nummer 011 96 49 96


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV