U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3500 Hasselt

Omschrijving

Ruime woning met tuin, garage en 3 slaapkamers vlakbij centrum Hasselt

Deze prachtige woning in Hasselt is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfortabel wonen vlakbij centrum Hasselt. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, een grote leefruimte op verdiep, tuin en een garage.

De tuin van deze woning is een oase van rust en groen. Het is de ideale plek om te genieten van de buitenlucht en om te ontspannen na een drukke dag. Of u nu wilt genieten van een gezellige barbecue met vrienden of gewoon wilt genieten van een goed boek, de tuin biedt alle mogelijkheden.

De woning beschikt ook over een moderne badkamer, die is voorzien van alle gemakken. Met een EPC-waarde van 162.00 en een energielabel B, is deze woning zeer energiezuinig. Dit betekent dat u kunt genieten van een comfortabel en duurzaam leven, terwijl u ook uw energiekosten verlaagt.

Deze woning in Hasselt is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en energiezuinige woning. Met zijn ruime slaapkamers, prachtige tuin en moderne voorzieningen, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en ontspannen leven. Een garage en parkeerplaats voor de deur (met bewonerskaart) zijn dan ook een echt pluspunt in de omgeving.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag

Indien u graag een bezichtiging wenst kan u deze inplannen op www.domovastgoed.be of stuur naar verhuur@domovastgoed.be.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV