U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

Ruime open bebouwing met tuin, terras, garage - 3 slaapkamers - Kuringen - 3511 Hasselt

Omschrijving

In het prachtige Tuilt (Kuringen) bevindt zich een ruime en gerenoveerde woning die alles heeft wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig leven. Deze woning is gelegen in een rustige buurt en biedt voldoende privacy.

De woning is een open bebouwing, wat betekent dat je geniet van een vrijstaand huis met veel ruimte en mogelijkheden. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 165m² is er meer dan genoeg plaats voor het hele gezin. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 hobbykamers in de gerenoveerde zolder, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen om zich terug te trekken en tot rust te komen.

Buiten is er een mooie tuin waar je kunt genieten van de groene omgeving en de frisse lucht. Daarnaast is er ook een terras waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon.

De woning heeft een energielabel D, wat betekent dat er al enige maatregelen zijn genomen om energiezuinig te zijn. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzame levensstijl.

Kortom, deze woning in Hasselt is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een ruime en moderne woning met voldoende slaapkamers, een mooie tuin, terras en garage. Met een bewoonbare oppervlakte van 165m²is er meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin om comfortabel te leven. Aarzel niet en kom dit pareltje zelf ontdekken!

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag

Plan nu je bezoekmoment in via de website www.domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV