U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3500 Hasselt

Omschrijving

Zeer recente woning uit 2018 gelegen te Hasselt.

Deze woning, gelegen binnen de grote ring van Hasselt aan het Cederpark is gebouwd in het jaar 2018. Een prachtig voorbeeld van een moderne woning met een energielabel A. Met zijn strakke architectuur en hoogwaardige afwerking is deze woning een lust voor het oog.

De woning is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dankzij de gebruikte materialen en technieken voldoet de woning aan de hoogste energienormen, wat resulteert in een energielabel A. Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig is en weinig tot geen energie verspilt.

Het interieur van de woning is ruim en licht, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De open indeling zorgt voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en hoogwaardige afwerking, waardoor koken een waar genot wordt. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor ontspanning en gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers (telkens voorzien van een eigen mezzanine), die allemaal ruim en comfortabel zijn. De badkamer is voorzien van alle gemakken en heeft een moderne uitstraling.

De afgesloten tuin aan de achterzijde van de woning is zorgvuldig aangelegd en biedt voldoende ruimte om te genieten van het buitenleven. Er is ook een terras waar men kan ontspannen en genieten van de zon. Parkeren is geen probleem, want er zijn twee ondergrondse parkeerplaatsen met een ruime aansluitende ruime berging voorzien. Als extra zijn deze rechtstreeks verbonden met de woning.

De woning is gelegen in Hasselt, een stad die bekend staat om zijn charmante karakter en levendige sfeer. Alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, zijn binnen handbereik. Bovendien biedt de stad een breed scala aan recreatiemogelijkheden, zoals parken, sportfaciliteiten en culturele evenementen.

Kortom, deze woning in Hasselt is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een moderne, energiezuinige woning. Met zijn hoogwaardige afwerking, ruime interieur en prachtige locatie, biedt deze woning het beste van beide werelden: comfortabel wonen en genieten van alles wat de stad te bieden heeft.
Bovendien is de woning volledig voorzien van lichtarmaturen en raamdecoratie.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

De vaste kosten omvatten o.a. brandverzekering, gemeenschappelijke water en elektriciteitsverbruik, syndicus,…) + 12 euro onderhoudscontract cv ketel

Heeft u interesse in deze woning contacteer ons dan op het nummer 011/96.49.96 of verhuur@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV