U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3570 Alken

Omschrijving

Moderne woning in Alken met tuin, garage en 4 slaapkamers

Deze prachtige woning in Alken is een droom voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis. De woning beschikt over een ruime tuin met oostelijke oriëntatie, perfect om te genieten van de ochtendzon. Daarnaast is er ook een garage en een parkeerplaats, zodat u altijd verzekerd bent van voldoende parkeerruimte.

Binnenin de woning vindt u een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 160 m² terug. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Daarnaast zijn er ook 2 badkamers, wat zorgt voor extra comfort en gemak.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt, is het energielabel A. Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig is en u dus kunt genieten van lagere energiekosten. Dit mede dankzij de aanwezige zonnepanelen op het dak.

Kortom, deze woning in Alken heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en aangenaam leven. Met een ruime tuin, garage, 3 slaapkamers, en een lage EPC-waarde, is dit de ideale plek om thuis te komen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Geïnteresseerd in deze woning? Plan vandaag nog je bezoek in via www.domovastgoed.be of contacteer ons via 011 96 49 96 of via verhuur@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV