U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3530 Houthalen-Helchteren

Omschrijving

Prachtige villa, rustig gelegen te Houthalen. Dichtbij autosnelwegen en openbaar vervoer. Het centrum van Houthalen op 5 minuten en Hasselt op 15 minuten.

Instapklare prachtige villa, rustig gelegen te Houthalen. Dichtbij autosnelwegen en openbaar vervoer. Het centrum van Houthalen op 5 minuten en Hasselt op 15 minuten.

Via de inkomhal met gastentoilet betreden we de leefruimte vanwaar we verder gaan naar de keuken die volledig uitgerust is met alle huidig comfort. Daarbij is er een wasplaats en berging aangrenzend aan de keuken. In de wasplaats heeft u ook een inloopdouche en een lavabo, vanuit de wasplaats kan u eveneens naar de zeer grote garage waar er plaats is voor 2 wagens en naar de tuin.
Op de 1ste verdieping vinden we 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en balkon. Verder vindt u boven nog een apart toilet en moderne badkamer met een massage bad. Via een luik kan u naar de geïsoleerde zolder die dienst doet als bijkomende opbergruimte. Tot slot is de woning volledig onderkelder en kan u deze ingerichten als hobby & speelruimte of een relax plaats .

De woning ligt op een zeer groen perceel , ideaal voor mensen met groene vingers.
Ook beschikt de tuin over een tuinhuis met lounge terras.


Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, contacteer ons op het nummer 011/96 49 96.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV