U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3550 Heusden-Zolder

Omschrijving

Prachtige villa met tuin, terras en 3 slaapkamers in Bolderberg - Energielabel A - Zonnepanelen.

Deze prachtige woning is gelegen in Bolderberg en biedt alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Deze ruime villa is perfect voor wie op zoek is naar open bebouwing en genoeg ruimte voor het hele gezin.

Betreden van de woning doen wij via de ruime inkomhal met aangrenzend een gastentoilet en een berging/wasplaats. Verder heb je rechtstreeks toegang tot de bureelruime of eet-woonkamer met open en volledig geïnstalleerde keuken met voldoende opbergruimte. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig zicht op het terras en de aangelegde en omheinde tuin.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van grote ramen, waardoor er veel natuurlijk lichtinval is. De kamers bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een kledingkast.

De badkamer is modern en voorzien van een bad, douche, een wastafel en een toilet.
De woning heeft een zeer gunstig EPC en beschikt over een energielabel A. Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig is en je kunt genieten van lagere energiekosten. Alsook zijn er zonnepanelen voorzien.

Buiten vind je een ruime en fraai aangelegde tuin met een zuidelijke oriëntatie. Hier kun je heerlijk genieten van de zon en de rust. Het terras met zonneluifel biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel. Verder is er nog een tuinhuis met voldoende opbergruimte.

Kortom, deze prachtige woning in Bolderberg biedt alles wat je maar kunt wensen. Met een ruime tuin, terras, drie slaapkamers en een energiezuinig karakter, is dit de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en luxe. Aarzel niet en plan vandaag nog je bezichtiging in via onze website: www.domovastgoed.be

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV