U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3540 Herk-de-Stad Berbroek

Omschrijving

Instapklare villa, rustig gelegen te Berbroek. Dichtbij autosnelwegen en openbaar vervoer. Het centrum van Herk-de-Stad op 5 minuten en Hasselt op 15 minuten.

Via de inkomhal met gastentoilet betreden we de open leefruimte vanwaar we verder gaan naar een recent moderne keuken die volledig uitgerust is met alle huidig comfort. Daarbij is er een wasplaats en berging aangrenzend aan de keuken. Vanuit de wasplaats kan u eveneens naar de zeer grote garage waar er plaats is voor 2 wagens.
Op de 1ste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing en voorzien van airco, een open bureelruimte die eventueel nog kan dienst doen als extra slaapkamer, apart toilet en moderne badkamer met ligbad en inloopdouche. Via een vaste trap komt u op de geïsoleerde zolder die dienst doet als bijkomende opbergruimte. Tot slot is de woning volledig onderkelder en is ingericht als hobby & speelruimte, relax plaats met TV aansluiting en zelfs een snookerzaal (inclusief snooker).

In de tuin kan u het hele jaar door genieten van de tuinkamer, verwarmd met een pelletkachel, tv aansluiting en mogeiljkheid voor een jacuzzi te plaatsen. Uiteraard kan u daarbij genieten van de zon in alle privacy op het terras of in de tuin. Een tuinhuis ontbreekt hier uiteraard niet.

Daarenboven is deze woning nog eens energiezuinig en uitgerust met zonnepanelen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, contacteer ons op het nummer 011/96 49 96.



Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV