U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3511 Hasselt

Omschrijving

MODERNE OPEN BEBOUWING MET TUIN, INPANDIGE GARAGE EN 2 SLAAPKAMERS TE STOKROOIE

Deze prachtige, moderne villa in Stokrooie is een droomwoning voor wie op zoek is naar rust, ruimte en luxe. De woning is gelegen in een rustige buurt en heeft een perceeloppervlakte van 480 m², en een bewoonbare oppervlakte 238 m². De woning beschikt over een ruime tuin met een zuidelijke oriëntatie, waardoor je de hele dag door van zonlicht kunt genieten.

Aan parkeerplaats geen gebrek bij de woning. Hier beschik je zowel over een inpandige garage als over voldoende ruimte om je auto buiten te parkeren,.

Binnenin de woning vind je een lichte en ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en twee slaapkamers terug. De badkamer is voorzien van alle nodige voorzieningen zoals een bad, douche,... en is afgewerkt met hoogwaardige materialen.
Daarnaast vind je op het eerste verdiep ook een ruime dressing terug.

De ligging is ook ideaal, je bent op korte afstand van het centrum van Hasselt en alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast ben je ook zo bij de omliggende natuurgebieden, perfect voor een wandeling of fietstocht.

* Tuinonderhoud zal 2-jaarlijks gebeuren door een gespecialiseerde tuinman.

Kortom, deze villa is een droomwoning voor wie op zoek is naar comfort, luxe en een rustige omgeving. Met een ruime tuin, garage en alle nodige voorzieningen is dit de ideale plek om te genieten van het leven in Hasselt.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Spreekt deze woning jou aan? Plan dan vandaag nog je bezoek in via onze website of via 011 96 49 96 of mail naar verhuur@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV