U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3570 Alken

Omschrijving

Nieuwe moderne service flat in Alken

Service Flat Alken is een gloednieuw complex dat in 2018 zijn deuren opende voor bewoners. Gelegen in het prachtige Alken, biedt deze service flat een luxe en comfortabele woonomgeving voor senioren die op zoek zijn naar een zorgeloos en actief leven.

Het complex is ontworpen met oog voor detail en comfort, met ruime en lichte appartementen die zijn voorzien van alle moderne gemakken. Verder is er ook een meldingsknop aanwezig voor hulp, zodat bewoners altijd de benodigde zorg en ondersteuning kunnen krijgen. Het appartement beschikt over een keuken, woonkamer en slaapkamer. Ook is er een kelderberging ter beschikking waarbij er aansluitingen zijn voorzien voor wasmachine en droogkast.

Service Flat Alken is gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Bewoners kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, terwijl ze toch toegang hebben tot winkels, restaurants en andere recreatieve activiteiten. Zo zijn er kappers, supermarkten, apothekers en bakkers op een wandelafstand beschikbaar. Ook aan de senioren die nog graag een dagelijkse wandeling maken is er gedacht, daar er aansluitend aan het complex een park is.

Het complex is ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie, met moderne technologieën die het comfort van de bewoners maximaliseren en tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren.

De service flat biedt een unieke woonervaring voor senioren die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele en actieve levensstijl. Met zijn moderne voorzieningen, en prachtige locatie, is dit complex een ideale keuze voor wie op zoek is naar een zorgeloos en plezierig leven.

Geïnteresseerd? Plan vandaag nog je bezoek in via 011 96 49 96 of via verhuur@domovastgoed.be
Je kan ook vandaag nog je bezoek inplannen via www.domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV