U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3500 Hasselt

Omschrijving

Luxueus duplex appartement gelegen in het bruisende centrum van Hasselt.
Dit duplex appartement, met hoge afwerkingsgraad, is gelegen op de gelijkvloerse en 1ste verdieping van deze gloednieuwe residentie genaamd ”Refuga“, de voormalige Herckenrodekazerne.
Het appartement is gelegen in blok C en dit onmiddellijk aan de riante ingang met zicht op de royale binnentuin. Aan luxe is er geen gebrek. Het appartement voldoet aan alle laatste nieuwe snufjes (vloerverwarming, collectief ventilatie systeem D, Pv-panelen (1110 WP),...) en energetische eisen.
Het appartement heeft een woonoppervlakte van 108m², een goede en gedetailleerde afwerking, een riant lichtinval en een logische indeling. Zo zal dit appartement opgeleverd worden inclusief schilderwerken, lichtarmaturen,raamdecoratie en Airco.
De indeling is als volgt: Gelijkvloers, inkom met gastentoilet, berging/wasplaats, living met open keuken volledig voorzien van glaspartijen. Op de 1ste verdieping is er een overloop, 3 slaapkamers en een volledig geïnstalleerde badkamer met dubbele lavabo, bad, douche en toilet.
De kers op de taart van dit appartement is de unieke wintertuin van maar liefst 34m². Deze kan u ten alle tijden en op enkele seconden omtoveren tot een zonneterras. Optioneel kan er nog terrasverwarming voorzien worden.
Verplicht bij te huren de autostandplaats + kelderbergings aan 125,00€/maand.

Verbruik privé verwarming zit in de gemeenschappelijke lasten!
Bent u geprikkeld om dit unieke appartement te komen bezichtigen? Contacteer ons dan op het nummer 011/96.49.96 of info@domovastgoed.be en laat u verrassen door dit unieke project gelegen in het centrum van Hasselt.
Bron bewoonbare oppervlakte: bouwplannen


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV