U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3540 Herk-de-Stad

Omschrijving

Luxe appartement met zwemvijver in Herk-de-Stad, label A.

Dit ruime appartement in Herk-de-Stad is een ideale woning voor gezinnen of co-housers die op zoek zijn naar veel ruimte en comfort. Het appartement bevindt zich in een duplex gebouw en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving.

Het appartement is gebouwd in 2008 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 191m². Met 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Elke slaapkamer is goed verlicht en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en bureauruimte.

De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De open keuken biedt voldoende werkruimte voor het bereiden van maaltijden.

Het appartement heeft ook een prachtige tuin, waar u kunt genieten van de buitenlucht en ontspannen in de zon. De tuin biedt voldoende ruimte voor het creëren van uw eigen buitenruimte met als grote troef een zwemvijver.

Met een energielabel A is dit appartement ook energiezuinig, wat resulteert in lagere energiekosten. De badkamer is modern en voorzien van een douche, bad en een wastafel.

Dit appartement in Herk-de-Stad biedt alles wat een gezin nodig heeft: veel ruimte, een prachtige tuin en moderne faciliteiten. Met 4 slaapkamers en 4 parkeerplaatsen is er voldoende ruimte voor het hele gezin en hun voertuigen. Aarzel niet om dit appartement te bezichtigen en ontdek het comfort en de charme die het te bieden heeft.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag.

Is dit pand helemaal iets voor jou? Contacteer ons op het nummer 011 96 49 96 of stuur een mail naar verhuur@domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV