U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3540 Herk-de-Stad

Omschrijving

Mooi Duplex Appartement met gemeenschappelijke tuin te Schulen

Dit ruime duplex appartement in Schulen is een ideale woning voor wie op zoek is naar comfort en ruimte. Gelegen in een rustige buurt, biedt dit appartement alle voordelen van een huis met het gemak van een appartement.

Met een bewoonbare oppervlakte van 134m² is er voldoende ruimte. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor zowel ouders als kinderen. De slaapkamers zijn licht en ruimtelijk, waardoor een goede nachtrust gegarandeerd is.

Eén van de grote voordelen van dit appartement is de aanwezigheid van een gemeenschappelijke tuin en een groot terras. Hier kunnen de bewoners genieten van de buitenlucht of gewoon ontspannen na een lange dag.

Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse parking, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid. Er is voldoende ruimte om een auto te parkeren en eventueel nog fietsen te plaatsen.

De badkamer is modern en voorzien van alle nodige faciliteiten. Er is een ligbad aanwezig, ideaal om te ontspannen na een drukke dag. Ook is er een douche aanwezig voor wie liever snel opfrist.

Dit duplex appartement in Schulen biedt alle nodige comfort en ruimte voor een gezin. Met een gemeenschappelijke tuin, ondergrondse garage, twee slaapkamers en een moderne badkamer is dit de ideale woning voor wie op zoek is naar een comfortabele en praktische woonomgeving.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag

Indien u graag een bezichtiging wenst kan u deze inplannen op www.domovastgoed.be of stuur naar verhuur@domovastgoed.be.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV