U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3511 Hasselt

Omschrijving

DUPLEX APPARTEMENT MET GROOT TERRAS TE STOKROOIE

Dit ruime appartement met duplex indeling is gelegen in Stokrooie en biedt een ideale combinatie van comfort en stijl. Het appartement beschikt over een groot terras en een garage.

Met zijn 2 slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin of een stel dat op zoek is naar extra ruimte. De slaapkamers zijn goed verlicht en bieden een rustige sfeer om te ontspannen na een drukke dag. Daarnaast is er ook een moderne badkamer aanwezig, die voorzien is van alle nodige faciliteiten.

Het appartement is gebouwd in 2009 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 90 m². Het is goed onderhouden en heeft energielabel D, wat betekent dat het energieverbruik efficiënt is. Dit draagt niet alleen bij aan een lagere energierekening, maar ook aan een milieuvriendelijke levensstijl.

Kortom, dit appartement met duplex lay-out in Hasselt is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle woonruimte. Met zijn terras, garage, 2 slaapkamers en moderne voorzieningen is het de perfecte keuze voor een gezin of een stel.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag

Geïnteresseerd in dit duplex appartement? Contacteer ons via 011 96 49 96 voor een afspraak of via verhuur@domovastgoed.be
Je kan ook steeds je bezoek zelf inplannen via onze website www.domovastgoed.be


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV