U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3510 Hasselt

Omschrijving

Ruime penthouse in Kermt met terras, lift, 3 slaapkamers en ruim terras

Dit prachtige appartement is gelegen in het centrum van Kermt en biedt een luxueuze en comfortabele woonervaring. Het penthouse is gelegen op de 4de verdieping en beschikt over een ruim terras.

Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte. De bouw van het appartement dateert uit 2012, waardoor het modern en stijlvol is ingericht. De bewoonbare oppervlakte van 175m² biedt meer dan genoeg woonruimte.

De leefruimte met aangrenzende open keuken is gezellig en lichtrijk, tevens voorzien van een gashaard. Verder is er nog een ruimte wasplaats en berging aanwezig.

Het appartement is voorzien van een rechtstreekse lift, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot uw appartement. Daarnaast beschikt het penthouse over een ondergrondse autostandplaats met aangrenzende kelderberging.

De badkamer is modern en luxueus ingericht en biedt alle comfort die u nodig heeft. Met een EPC verslag met energielabel B is het appartement energiezuinig.

Is dit pand helemaal iets voor jou? Plan dan vandaag nog je bezoek in via onze website www.domovastgoed.be of contacteer ons op het nummer 011 96 49 96


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu DOMO VASTGOED NV